Mlad Mjesec 15. 5. 2018. i njegov utjecaj na vaš znak

Mladi Mjesec u Biku 15. 5. 2018. naviješta novi svijet. Iako je svaki mladi Mjesec nositelj obilja, ovaj je poseban jer isti dan i Uran ulazi u znak Bika. Mladi Mjesec predstavlja novi početak nakon mračnog životnog razdoblja. Sada je vrijeme za introspekciju i promjenu životnih odluka...

Mlad Mjesec u Biku daje nam vrlo stabilnu energiju koja će nam pomoći da maksimalno iskoristimo sve na čemu smo radili tijekom godine. Posebice na poslovnom području. Utjecaj ovog mladog Mjeseca traje do sljedećeg, 13. lipnja, pa iskoristite to vrijeme za ostvarenje ciljeva.

Uran koji je 15. 5. također ušao u Bika, planet je novih mogućnosti i simbol slobode, stoga će vam pomoći pronaći nove perspektive.

Ovako će utjecati na vas prema horoskopskom znaku:

Ovan

Sunce, Mjesec, Merkur i Uran 15. svibnja bit će u znaku Bika, a to ima velik utjecaj na vaše novčano stanje. Čekaju vas novčani dobici koje ćete uspjeti ostvariti uz pomoć energije mladog Mjeseca. Postavite si ciljeve koje ste uvijek odgađali jer je sada vrijeme da ih ostvarite.

Bik

Znak Bika osjećat će ovaj utjecaj jače od ostalih znakova. Riješite se svih negativnih stvari u svojem životu – bilo da je riječ o nezadovoljavajućem poslu, lošoj vezi ili nečem trećem. Uran u znaku Bika dat će vam potrebnu energiju i snagu.

Blizanac

Ovo razdoblje donijet će vam značajne promjenu na području duhovnosti, intuicije i podsvjesnog. Mlad Mjesec dat će vam emocionalnu stabilnost, pa ćete s lakoćom donositi dobre odluke. Ipak, pripazite da velike odluke donesete prije punog Mjeseca 29. svibnja.

Rak

Mlad Mjesec i Uran u znaku Bika nadahnut će vas na velike stvari. Neće utjecati samo na vaš osobni rast, već će značajno utjecati i na odnose s bližnjima.

Lav

Sada je pravo vrijeme za promjenu karijere o kojoj ste razmišljali. Energija mladog Mjeseca može vas uznemiriti, ali negativne će emocije s vremenom izblijediti. Ovo je ključno razdoblje za posao, stoga ga iskoristite najbolje što možete.

Djevica

Imat ćete osjećaj kao da se sve događa prebrzo, zbog čega ćete biti pomalo nesigurni. Ne brinite se i iskoristite prilike koje vam se pružaju. Promjene koje vas čekaju bit će pozitivne.

Vaga

Već neko vrijeme pokušavate učiniti određene promjene na različitim područjima života. Nemojte biti pretjerano strogi prema sebi, izađite iz zone sigurnosti i svjedočite čudima koja vas čekaju. Sada je vrijeme da istražujete kako biste pronašli sebe i svoj put. Zbog ove pozitivne energije moći ćete mijenjati živote drugih.

Škorpion

Mladi Mjesec nosi vam osjećaj bliskosti s ljudima. Čak će vam se i relativno nova veza činiti jako ozbiljnom ili ćete produbiti odnos s partnerom. Pripremite se i na važne razgovore s bliskim ljudima. Svi će odnosi tijekom ovog razdoblja ići na bolje.

Strijelac

Promjena je jedino što je stalno. Na poslovnom području očekujte pozitivne promjene. Nije loše biti impulzivan, no nemojte biti nepromišljeni. Iskoristite ovu snažnu energiju za stvaranje ravnoteže kako biste izbjegli gubitak. Uran u Biku donijet će vam povezanost s tehnologijom, ali i s vlastitim emocijama.

Jarac

15. svibnja Uran prelazi u peto polje, gdje će ostati otprilike osam godina. To je vaše polje ljubavi, užitaka, djece i kreativnosti. Ovaj tranzit nosi razne promjene, a na vama je da odlučite hoće li one biti pozitivne ili negativne. Budite oprezni!

Vodenjak

Uran u znaku Bika mogao bi pred vas staviti različite izazove, ali ćete ih s novootkrivenom energijom riješiti bez problema. Sada je vrijeme da zaboravite na rutinu i doživite nova iskustva.

Ribe

Vrijeme je za introspekciju, kao i retrospekciju. Osjećat ćete da ste pod pritiskom zbog kojeg ćete možda donositi i impulzivne odluke. Ostanite smireni i iskoristite pozitivnu energiju koja vas okružuje.

Izvor: consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci