Mjesečev horoskop od 8. 9. do 4. 10. 2018.

Počinje lijepim mladim Mjesecom u Djevici...

Mlađak u Djevici, 9. rujna, povezuje nas sa svime što je praktično, učinkovito i uzemljeno. Djevica i Jarac nadahnuto pronalaze nove mogućnosti kako bi učvrstili osjećaj da se sve u životu odvija uredno i po planu. Blizancima i Vagi te Strijelcu i Ovnu posebno će zadovoljstvo donijeti čišćenje i pospremanje, sistematski pregled liječnika, tretmani ljepote... Lav i Vodenjak uz malo će truda dovesti u red svoje financije i pronaći načine za štednju. Bik i Ribe započinju sretnije razdoblje ljubavne veze. Raku i Škorpionu uspjeh u svemu što rade donose pažljivo prikupljanje informacija, pomna analiza detalja i društvene mreže.

S prvom četvrti u Strijelcu, 16. rujna, najbolje je barem nakratko se odmaknuti od svega što radimo da bismo dobili bolji pogled na svoje aktivnosti. Dobro je otići na kratko putovanje ili neki jesenski festival u okolici. Možda će neki tečaj ili predavanje pomoći da sagledamo svoju stvarnost drugačije i dobijemo svježe ideje koje će nam pomoći da se lakše nosimo sa svakodnevicom. Razmislite koji biste sport ili tjelesnu aktivnost mogli uključiti u svoj redovni raspored.

Svaki uštap je trenutak u kojem jasno vidimo gdje smo trenutno sa svojim planovima. To je vrhunac naših napora i trenutak uspjeha ondje gdje smo se stvarno potrudili. Uštap u Ovnu, 25. rujna, posebno je snažan uz poduzetnost i prodornost. Dobivamo injekciju energije kojom ćemo izvući maksimum iz svega što radimo i napraviti, prema potrebi, prilagodbe da bi uspjeh bio potpun. Ovan i Vaga te Jarac i Rak donose važnu odluku vezanu uz obitelj i posao. Vodenjak i Lav doživljavaju uspjeh u svemu što je u vezi s učenjem, protokom informacija i putovanjima. Djevica i Ribe, Škorpion i Bik mogli bi postići lijep financijski uspjeh ako su prethodnih mjeseci bili poduzetni i marljivi. Za Blizance i Strijelca ovo je vrijeme ljubavne sreće.

S drugom četvrti u Raku, 2. listopada, bit ćemo pomalo nostalgični, no krajnje je vrijeme da pospremimo sve ljetne stvari i počnemo pripremati zimnicu. Pravi je trenutak da uljepšamo svoj dom, popravimo sve što se potrgalo i učinimo ga svojim sigurnim i lijepim utočištem. Energija Raka potiče nas da više spavamo, bolje se hranimo i više družimo s obitelji.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci