Mjesečev horoskop od 7. 6. do 4. 7. 2019.

Kako je Mjesec u ovom ciklusu raspoložen prema vašem znaku?

Uz prvu četvrt u Djevici, 10. lipnja, nije loše usporiti ritam svakodnevice i promisliti o tome gdje rasipamo svoje vrijeme i trud. Dovoljne su male prilagodbe u svakodnevnim poslovima i obavezama kako bismo dobili više vremena za sebe. Pomaže ako napišemo popise želja, popise za i protiv nekih odluka, a ako to nikad prije niste radili – probajte! Puno je učinkovitije nego što se čini na prvi pogled.

Uštap u Strijelcu, 17. lipnja, poziva nas da izađemo iz rutine i pronađemo načine kako unijeti nešto novo i osvježavajuće u svoj život. Uz ovu energiju sve je veliko, pa odbacimo skromnost da bismo mogli zagristi veliki zalogaj života. Blizanci, Strijelac i Lav spremni su riskirati u ljubavi, pa će svoje intimne veze ili zakomplicirati ili će doživjeti veliku sreću. Na rizike i širenje granica u poslu pripremaju se Ribe, Škorpion i Djevica. Mogli bi zagristi u projekt veći nego ikad prije, no tko ne riskira - ne profitira. Vaga, Vodenjak i Ovan ne žele više prešućivati svoje stavove o osjetljivim društvenim temama, pa se pretvaraju u žestoke aktiviste. Bik, Jarac i Rak spremni su promijeniti sve što je potrebno da bi njihov život postao stvarni odraz onoga u što vjeruju.

Druga četvrt u Ovnu, 25. lipnja, preuzima štafetnu palicu vatrene energije. Nemir, naglost, spontanost i spremnost na izazove pomaže da sve što smo pokrenuli za uštapa uspješno privedemo kraju. Ne bojimo se jasno i glasno pokazati svoje želje, tražiti ono što nam je potrebno, staviti sebe u prvi plan. „Prvo ja“ ponekad nije izraz sebičnosti, nego zdrav način čuvanja vlastitih granica.

Pomrčina sunca u Raku, 2. srpnja, može privremeno poremetiti uhodani ritam svakodnevice, a kako znak Raka simbolizira obitelj, dom, hranu i osjećaj sigurnosti, tu bismo mogli nešto promijeniti. Ovan i Vaga traže hitna rješenja za zanemarene obiteljske teme. Rak i Jarac mogli bi popraviti odnose s drugima, stoga pronađite nove načine da njegujete veze koje su vam važne. Djevica i Ribe učvrstit će osjećaj da su voljeni na neočekivani način. Bik i Škorpion, neskloni naglim odlukama, mogli bi nepredviđeno krenuti na put. Nova perspektiva života obnavlja samopouzdanje. Blizanci i Strijelac vrlo se predano posvećuju svojoj financijskoj sigurnosti te se suzdržavaju od impulzivne kupnje. Lav i Vodenjak spremni su promijeniti prehrambene navike i pronaći nove načine vježbanja i njegovanja tijela.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci