Mjesečev horoskop od 7. 12. 2018. do 4. 1. 2019.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Uz mlađak u Strijelcu, 7. prosinca, barem privremeno ne želimo vidjeti ništa što nas ljuti, straši, što smatramo nepravednim i pogrešnim. Pokušavamo ostati optimistični. Strijelac, Blizanci, Lav i Ovan, vođeni osjećajem da treba iskoristiti svaki trenutak, spremno će ugađati svojim željama. Ribe i Djevica mogli bi precijeniti svoje mogućnosti i uplesti se u nepotrebne komplikacije. Nemojte davati lažna obećanja. Vaga i Vodenjak silno žele biti u pravu dijeleći savjete o svemu i svačemu. Ne „propovijedajte“ ono čega se ni sami ne pridržavate. Jarac i Rak nova uzbuđenja pronalaze u duhovnim ili filozofskim temama. Bik i Škorpion mirno uživaju jer nagrade za sve što su radili obilno dolaze, u obliku novca i povlastica.

15. prosinca prva četvrt u Ribama potiče sanjarsko raspoloženje. Prebacujemo se na frekvenciju srca i lakše se prepuštamo intuiciji. Nemojte dopustiti da vas iscrpe pripreme za blagdane. Važnije je biti s onima koje volite, podijeliti radosne trenutke na što jednostavniji način, razgovarati o osjećajima, pronaći mir u sebi. Svoju ljubav možemo pokazati djelima, a ne stvarima.

Uz uštap u Raku, 22. prosinca, u svemu što radimo dominira potreba za stvaranjem sigurnosti. Za nekog to može biti ljubavna veza ili novac, sigurnost doma ili siguran posao. Promislite što za vas znači sigurnost, to će vam pomoći da donesete novogodišnje odluke. Rak, Jarac, Vaga i Ovan posebno su sentimentalni i učinit će sve da blagdanski dani budu kao iz bajke. Lav, Vodenjak, Bik i Škorpion žele pospremiti sve što mogu da bi neopterećeno ušli u novu godinu. Od doslovnog pospremanja stana do složenijih emotivnih pročišćavanja i pospremanja odnosa s drugima. Blizanci i Strijelac učvrstit će osjećaj vlastite vrijednosti, a u tome mogu pomoći i stabilne financije. Ribe i Djevica spontaniji su u pokazivanju ljubavi. To će probuditi stare strasti, a samcima može donijeti novu ljubav.

S drugom četvrti u Vagi, 29. prosinca, lakše ćemo u sebi pronaći sklad između želja i stvarnosti, privida i istine, ljubavi i odgovornosti. Prilika je ovo da riješimo razmirice s drugima i dovedemo svoj život u ravnotežu. Tako će nam biti lakše odlučiti što za sebe želimo u idućoj godini, te smireni, blistavi i lijepi zakoračimo u nova životna iskustva. Sretna vam Nova!

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci