Mjesečev horoskop od 7. 11. do 6. 12. 2018.

Počinje posebnim Mjesecom u Škorpionu

Uz mlađak u Škorpionu, 7. studenoga, teško ćemo izbjeći susret s vlastitom nutrinom. Ako se usudimo zaroniti duboko, svoje strahove možemo preobraziti u novu vrstu unutarnje snage. Uz ovu vrstu energije možemo se riješiti tereta tajni, emotivno se pročistiti i preporoditi. Bik, Djevica i Jarac to će najlakše postići kroz tijelo – od vježbanja i prehrane do terapija. Rak, Škorpion i Ribe svoju će unutarnju snagu obnoviti i osloboditi nekim oblikom kreativnog, umjetničkog izražavanja svojih osjećaja. Za Blizance, Vagu i Vodenjaka važno je razgovarati, pisati dnevnik, čitati knjige s područja psihologije. Ovan, Lav i Strijelac svoje će unutarnje napetosti najbolje otpustiti intenzivnijim fizičkim aktivnostima i pomaganjem drugima.

Uz prvu četvrt u Vodenjaku, 15. studenoga, možemo učiniti nešto da ispravimo sitne nepravde kojima smo okruženi. Što god to bilo, reagirajte, upozorite na ono što je loše. Nemojte misliti da svojom inicijativom ne možete ništa promijeniti. Probudite buntovnika u sebi, ali buntovnika s jasnim ciljem!

Uštap u Blizancima, 23. studenoga, u prvi plan donosi temu komunikacije. Ako puno vremena provodite na društvenim mrežama, zapitajte se koliko vam je to stvarno korisno i čini li vas to sretnima. Blizanci, Vaga i Vodenjak imaju precizan uvid u trenutnu stvarnost, a to mogu iskoristiti da poboljšaju ljubavne odnose i provjere jesu li na pravom putu ostvarenja planova. Ako Bik, Djevica i Jarac ne dopuste da ih oprez i sumnjičavost spriječe u suradnji s drugima, mogli bi otkriti sve prednosti timskog rada te tako uvećati vlastiti uspjeh. Ovan, Lav i Strijelac trebali bi pažljivije slušati. Prije nego što impulzivno reagirate, provjerite jeste li zaista dobro shvatili sugovornika. Izbjeći ćete mnogo neugodnosti. Rak, Škorpion i Ribe uvjerljivi su u svim vrstama pregovora. S lakoćom će razjasniti nesporazume, dogovoriti veću plaću ili uspješno promovirati svoje ideje.

Druga četvrt u Djevici, 30. studenoga, podsjeća nas na to koliko je važno smiriti um. Pretjerane analize vode prema neodlučnosti, kritiziranju i sitničavosti. Pokušajte biti prisutni u trenutku, pročistite um meditacijom. Ako ne znate kako to učiniti, sad je pravi trenutak da nabavite neku knjigu o toj temi i počnete vježbati.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci