Mjesečev horoskop od 6. 9. do 3. 10. 2019.

Počinje aktivno i optimistično kako priliči Strijelcu

Prva četvrt u Strijelcu, 6. rujna, pravi je trenutak da pokrenemo tijelo i vratimo se u teretane, joga studije, sportske klubove, na hipodrome ili aerodrome. Iskoristite last minute turističke ponude, barem i za kratka putovanja. Novim avanturama tijela i duha obnavljamo vitalnost. Iz neke druge perspektive lakše je provjeriti je li naš život pravi primjer onoga u što vjerujemo.

Uštap u Ribama, 14. rujna, uravnotežuje snove i praktičnost, želje i mogućnosti. Važno je misliti pozitivno i dopustiti da nas nadahnu želje srca, a novi uvidi dolaze kroz meditaciju i snove, glazbu i umjetnost. Ribe, Strijelac, Ovan i Lav mogu biti osjetljiviji nego inače. Dobar je trenutak da napravite predah, obnovite se uz wellness tretman ili više spavanja. Obilje novih ideja pokreće Vodenjaka, Blizance i Vagu. Bilo bi dobro ne žuriti da se ideje ne bi raspršile, bolje se koncentrirajte kako biste iz njih izvukli praktičnu korist, posebno u poslu. Bik, Djevica i Škorpion dopuštaju da ih ponese romantika. Pravi je trenutak za odlučan potez u ljubavnoj vezi. Rak i Jarac nesebično dijele svoje znanje, važan su oslonac drugima.

Jesenska ravnodnevica dolazi 22. rujna u pratnji druge četvrti u Blizancima. To je najava vesele i vedre jeseni u čije boje, mirise i okuse možemo znatiželjno uroniti. Boravak u prirodi ili priprema zimnice postaju izvor novih znanja i praktičnih vještina, pa je najbolje odmaknuti se od zaslona kompjutora, televizora, mobitela i uspostaviti novi način komunikacije sa stvarnim svijetom.

Mlađak u Vagi, 28. rujna, najavljuje mogućnost pozitivnih pomaka u društvenom životu. Ova nas energija otvara drugima, spremniji smo slušati i surađivati. Vaga, Vodenjak i Lav mogli bi doživjeti kontakt, razgovor, predavanje ili pročitati knjigu koja im može promijeniti život. Otvorite dobro oči, naćulite uši! Bik, Djevica i Jarac imaju odlično poslovno razdoblje. Dobit ćete ponudu koju nećete moći odbiti. Odlično razdoblje za zaljubljivanje, ljubav ili nova prijateljstva za Blizance, Strijelca i Ovna. Škorpion, Rak i Ribe imat će priliku reći istinu, no to znači i rizik emotivnog razotkrivanja. Ako ga prihvatite, možete vratiti ravnotežu u vezu i ojačati ljubav.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci