Mjesečev horoskop od 5. 4. do 2. 5. 2019.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Za mlađaka u Ovnu, 5. travnja, vrijeme je da donesemo odluke koje će unijeti svježinu i slobodu u uhodani ritam svakodnevice. Lav i Strijelac odlučuju pokrenuti ono što već dugo vremena žele, bilo da se radi o poslu, ljubavi, putovanju, učenju – vrijeme je za nove početke! Ovan i Jarac odlučuju preuzeti vodstvo na poslu ili u obitelji. Primijenite svoje organizacijske vještine i pomognite svima da zajedno napredujete. Više neovisnosti trebaju Blizanci, Vaga i Vodenjak.

Odlučit ćete da vas ne brine što će drugi reći ili misliti o vama, a da biste ispunili svoje želje, ne morate ovisiti o partneru. U svemu što im je trenutno važno Ribe i Djevica odlučuju riskirati pogreške i neodobravanje. Otkrijte vlastitu hrabrost! Odluke o zdravlju fizičkog tijela važne su Biku, Raku i Škorpionu. Vježbanje ili više odmora, uredno spavanje i prehrana obnovit će vašu vitalnost.  

Uz prvu četvrt u Raku, 12. travnja, možemo osvijestiti što nam je stvarno potrebno da bismo se osjećali sigurno. Bilo da sigurnost za vas znači ljubav, brak, posao, novac, prijateljstvo, dom, znanje ili nešto drugo, preuzmite inicijativu i borite se za ono što vam je važno.

Drugi uzastopni uštap u Vagi, 19. travnja, daje nam još jednu priliku da osvijestimo što i kako poboljšati u braku, ljubavnoj vezi; kako stvoriti unutarnju ravnotežu. Imamo priliku vidjeti sebe onako kako nas drugi vide. Ako smo dovoljno hrabri da to prihvatimo, moći ćemo se i promijeniti. Vaga i Ovan završavaju razdoblje neodlučnosti, stoga završite pregovore, potpišite ugovore i krenite dalje.

Bik, Rak i Jarac mogu jasnije sagledati koja im društvena i poslovna pravila mogu biti korisna, a gdje trebaju pristati na kompromis. Blizanci i Strijelac dovode u ravnotežu svoje ljubavne veze, smiruju svoje uzburkane osjećaje. Škorpion, Vodenjak i Lav tražili su odgovore i nova iskustva izvan sebe. Sad bi mogli shvatiti da će ih najlakše pronaći u sebi. Djevica i Ribe osjetit će podršku okoline i lakše se opustiti u poslovnoj svakodnevici.

Druga četvrt u Vodenjaku, 26. travnja, budi naš osjećaj za pravednost. Strastveno zastupamo svoje ideje i rado ćemo se odazvati svakoj grupnoj akciji koja promovira bolji svijet. Ne bojimo se biti svoji, biti drugačiji. Spremni smo čak i pustiti neke vlastite predrasude te vidjeti svijet novim očima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci