Mjesečev horoskop od 18. 12. 2017. do 8. 1. 2018.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Mlađak u Strijelcu, 18. prosinca, savršena je energija optimizma, veselja i opuštenosti kakvu trebamo za blagdane. Dopustimo da se naši planovi razmašu, da nas vizije povedu onamo kamo srce želi ići. Neka želje budu velike, jer što više tražimo od života, više ćemo i dobiti, ako se i sami potrudimo, naravno. Mlađak uvijek znači početak nečega što ćemo razvijati idućih pola godine. Za Blizance, Vodenjaka i Lava nešto se važno i sretno pokreće u ljubavnoj vezi. Rak i Ribe kreću prema važnoj poslovnoj promjeni. Bik, Škorpion i Djevica postavljaju novi temelj stabilnosti, posebno one financijske. Ovan, Strijelac i Vaga poželjet će jasnije izraziti svoje stavove, dokazati se znanjem, ovo je početak učenja i podučavanja, širenja horizonata. Za Jarca počinje uzbudljivo duhovno putovanje.

Odmakom od svakodnevice i u blagdanskom raspoloženju, uz prvu četvrt u Ovnu, 26. prosinca, čini nam se da znamo kako riješiti sve probleme koje imamo. Samopouzdanje i unutrašnji osjećaj snage ohrabruju nas da u sebi donesemo neke važne odluke. Ovan i Vaga, Rak i Jarac najnestrpljiviji su, žele smjesta krenuti u akciju.

Uz sjajnu svjetlost uštapa u Raku, 2. siječnja, jasno ćemo vidjeti neke događaje iz prošlosti i njihovo značenje. S bliskim osobama spremni smo podijeliti svoja intimna razmišljanja, pa i tajne. Teško nam se otrgnuti iz topline doma kako bismo zakoračili u novu godinu. Zapitajmo se što nam daje osjećaj sigurnosti. Ovan, Lav i Strijelac lakše će krenuti naprijed ako riješe neugodne zadatke koje su gurali pod tepih, posebno one vezane uz obitelj. Oprosti je čarobna riječ. Rak, Ribe i Škorpion znaju da je ljubav ono što im daje sigurnost. Pokazat će je romantično i snažno. Jarac, Djevica i Bik imaju silnu potrebu za druženjem, glavni su organizatori zabava, prijateljima će otvoreno pokazati koliko su im važni. Blizanci, Vaga i Vodenjak osvijestit će da im je materijalna strana života važnija nego što su mislili pa odlučuju ozbiljno raditi na financijskoj sigurnosti.

Opadajući Mjesec, njegova druga četvrt, 8. siječnja je u Vagi pa je to pravo vrijeme da nešto pustimo. Pustimo očekivanja koja smo sami sebi nametnuli nadajući se da ćemo tako biti bolje prihvaćeni i ostaviti dojam uspješnosti. Ne moramo ispunjavati očekivanja drugih, podsjetimo se na to da prvo moramo prihvatiti sami sebe!

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci