Mjesečev horoskop od 17. 1. do 7. 2. 2018.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Uz mlađak u Jarcu, 17. siječnja, osmišljavamo aktivnosti koje će izgraditi i učvrstiti sve ono što nam daje dugoročni osjećaj sigurnosti. Za Ovna, Lava i Strijelca to su prihodi, poslovni status i materijalna sigurnost. Jarac, Bik i Djevica gradit će sigurnost kroz ljubavne veze, bolji odnos s djecom, ostvarivati sebe kroz nove kreativne vještine. Rak, Škorpion i Ribe žele preoblikovati svoje odnose s drugima – ljubavne, prijateljske i poslovne. Osjećaj prihvaćenosti i podrške donosi im sigurnost. Blizanci, Vaga i Vodenjak najviše će koristi imati kroz razne tehnike rada na sebi. Planiraju edukacije koje će im donijeti novo znanje i priliku da se riješe unutrašnjih napetosti.

Prva četvrt u Biku, 24. siječnja, trenutak je da proslavimo ljepotu i zadovoljimo osjetila. Osmislite svoj ritual ljepote: večera u omiljenom restoranu, egzotična kupka u kadi okruženoj svijećama. Možda ćete kupiti lijep komad odjeće iako vam nije potreban ili uživati u kozmetičkom salonu. Dopustite si užitke koji dolaze kroz osjetila, to će potaknuti kreativnost i povjerenje u život.

Uštap u Lavu, 31. siječnja, podsjeća nas što znači voljeti sebe. Osvješćujemo uvjerenja koja nas čine malima i jadnima te zbog kojih imamo nisko samopouzdanje i ružne misli kojima kažnjavamo sami sebe. Prava ljubav prema sebi osjeća se u nenametljivom samopouzdanju, u velikodušnosti, u nježnom odnosu prema sebi. Lav, Strijelac i Ovan traže pravu mjeru između zdrave samopromocije i hvalisanja. Probudit će se urođeni ritam Škorpiona, Raka i Riba – izrazite ga kroz tijelo. Plešite, vježbajte, prepustite se spontanosti tijela, dopustite da vas preplavi radost života. Često suzdržani i sramežljivi Bik, Djevica i Jarac uče kako se riješiti straha od vlastite izvrsnosti – dopustite da vaša kreativnost zablista! Vodenjak, Vaga i Blizanci lakše izražavaju osjećaje, spremni su na ljubav i romantiku, pokazuju prijateljima koliko su im važni.   

Druga četvrt u Škorpionu, 7. veljače, pomaže nam da na trenutak pobjegnemo iz svijeta koji od nas traži uspješnost, učinkovitost i pribranost, da bismo čuli glas svoje duše. Odložimo nakratko ulogu junaka i prepustimo se unutrašnjim vodičima, anđelima, mudrosti svemira, svom srcu, svojoj duši! U trenucima tišine koju pronalazimo u sebi ponovo pronalazimo cjelovitost.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci