Mjesečev horoskop od 16. 7. do 14. 8. 2017.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Premda u dinamičnom Ovnu, druga mjesečeva četvrt, 16. srpnja, ublažit će prodornost, naglost i nestrpljivost naših želja te ih zamijeniti odlučnim i praktičnim koracima. Ovan, Lav i Strijelac pronaći će kreativna rješenja, čak i preokrenuti tijek stvari ako je potrebno da pobijede, posebno u ljubavi. Rak, Jarac i Vaga mogu uspješno riješiti neke neugodne odnose i osvojiti ljubav i pohvale.

Prvi od dva uzastopna mlađaka u Lavu je 23. srpnja. Napravite popis svojih vještina i talenata, svega na što ste ponosni. Škorpion, Rak i Ribe svoj talent znat će pretvoriti u novac, uz sjajnu poslovnu ideju koju će strastveno razvijati idućih mjeseci. Bik, Djevica i Jarac nadahnuti su za duhovne potrage, psihološke teme i više vremena posvećuju sebi. Blizanci, Vaga i Vodenjak talentirani su za odnose s drugim ljudima, za komunikaciju i povezivanje ideja – sad je trenutak da zablistate. Ovan, Lav i Strijelac otpuštaju svoje kočnice, igraju se na sve načine da bi nasmijali svoje unutrašnje dijete. Budite svoji bez obzira na to što drugi o tome misle!  

U prvoj četvrti u Škorpionu, 30. srpnja, treba se riješiti viškova, reciklirati i obnoviti se. Škorpion je vodeni znak, pročistite se u vodi! Pospremite ormare i ladice, poklonite viškove. Obnovite se iznutra uz knjigu o samopomoći, otvoreni razgovor s partnerom, prijateljicom ili terapeutom. Uživajte u seksu. Kad uz zahvalnost otpustite sve što vam više nije potrebno, nove će stvari, događaji i ljudi posve lako ući u vaš život.

Uz uštap u Vodenjaku, 7. kolovoza, odmaknimo se korak unatrag od svega što radimo da bismo bolje vidjeli što se stvarno događa. Vodenjak, Blizanci i Vaga taj će odmak najlakše postići uz meditaciju i jogu. Strijelac i Ovan trebaju slobodu kretanja da bi se riješili negativnih misli i potaknuli nove ideje. Lav, Škorpion i Bik doživjet će a-ha iskustvo koje će ih probuditi. Novim spoznajama mijenjaju nabolje mnogo onoga što ih je mučilo na poslu i kod kuće. Rak, Ribe, Djevica i Jarac trebaju boraviti što više na otvorenome, disati duboko, uloviti vjetar, provjetriti svoja pluća, srce i um da bi se riješili rutine koja ih guši.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci