Mjesečev horoskop od 15. 5. do 10. 6. 2018.

Počinje mlađakom u Biku...

Uz mlađak u Biku, 15. svibnja, u raskoši boja, mirisa i topline probuđene prirode i mi možemo postići isti učinak u svojim životima. Za Bika, Škorpiona, Jarca i Raka obilje života dolazi u obliku ljubavi. Intimna ljubav, roditeljska ljubav ili prijateljstvo učvršćuju osjećaj sigurnosti.

Ovan, Lav i Strijelac su u financijskom uzletu, no moraju pronaći više slobodnog vremena kako bi uživali u plodovima svog rada. Ribe i Djevica trebaju odmak od svakodnevice. Otputujte nekamo barem za vikend da biste razbistrili sve nejasnoće koje vas muče. Vaga, Blizanci i Vodenjak uvijek nešto planiraju, analiziraju, čitaju, nemirni su i često nervozni. Naučite da je ponekad korisno ne raditi ništa, prepustiti se dokolici, da biste se zaštitili od unutarnjeg pregaranja.

Prva četvrt u Djevici, 22. svibnja, poput je dugačkog popisa malih stvari koje nam mogu život učiniti lakšim, urednijim i zdravijim. Stavimo kvačice pored obavljenih poslova poput: posjetiti zubara, frizera, postolara, krojačicu, automehaničara. Pospremiti: radni stol, garažu, kuhinjske ormariće, urediti balkon... Nastavite listu ako bude  potrebno i ne zaboravite da ćete uz ovu produktivnu zemljanu energiju sve to obaviti kao od šale!

Za uštapa u Strijelcu, 29. svibnja, potreba da iskoračimo iz poznatog i rutinskog učinit će nas nemirnima. Žudimo za uzbuđenjima i izazovima, maštamo o avanturama i daljinama. Vodenjak i Lav neće se zadovoljiti maštanjem. Budite spontani, prihvatite svaku neočekivanu priliku za izlazak, putovanje, novi posao! Strijelac, Blizanci, Djevica i Ribe, zahvaljujući svojim poslovnim idejama i dobro sklopljenim partnerstvima, otvaraju zanimljive mogućnosti razvoja.

Škorpion, Bik, Ovan i Vaga u ljubavi i svim njenim uzvišenim kao i putenim užitcima pronalaze snagu i novi smisao života. Rak i Jarac dostojanstveno će se zadržati na duhovnoj razini i pronaći odgovore na pitanja koja ih već dugo zaokupljaju.

Uz drugu četvrt u Ribama, 6. lipnja, mogli bismo biti razdražljivi, pretjerano osjetljivi i izuzetno promjenjivog raspoloženja. Spasit će nas duge usamljene šetnje, glazba, san, meditacija, voda u svim varijantama. U svemu tome otkrivamo osjećaj duboke povezanosti sa svijetom i svemirom i tako ponovo postižemo unutarnju mirnoću i stabilnost.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci