Mjesečev horoskop od 15. 2. do 11. 3. 2018.

Počinje pomrčinom Sunca u Vodenjaku...

Nitko nije otok, a pomrčina Sunca za mlađaka u Vodenjaku, 15. veljače, trenutak je da se uključimo u grupne aktivnosti i podijelimo svoje ideje u atmosferi koja hrani našu individualnost i kreativnost. Nije dovoljno biti na društvenim mrežama, krenimo u stvarni život! Vodenjak, Bik, Lav i Škorpion – napravite nešto neočekivano i drugačije nego inače! Niste ljubitelj iznenadnih promjena, ali ćete uživati u slobodi koja vas čeka s onu stranu navika.

Ako ste Ribe, Djevica, Blizanci ili Strijelac, pitajte sve što ste htjeli znati, a niste se usudili pitati. Nema tabu tema – svoje ideje, snove i uvjerenja možete podići na višu razinu. Ovan, Vaga, Jarac i Rak podsjećaju se na to da promjene počinju tako što prvo promijenimo sebe. Nitko nije savršen, pa krenite na posao!

Pomrčina Sunca - sjeme novoga početka

Evo što je korisno napraviti uz prvu četvrt u Blizancima, 23. veljače: više čitati, pisati dnevnik, odgovoriti na važne mailove, nazvati prijatelje i provjeriti kako su. Nadahnuće ćemo pronaći u knjižnicama, kazalištima ili na koncertima. Imamo dovoljno koncentracije za učenje i pisanje. Nemojte ovu dragocjenu energiju rasipati na trivijalnosti ili ogovaranja jer sad možete vrlo jasno izraziti sve ono što mislite i što vam je na srcu.  

Uštap u Djevici, 2. ožujka, poziva nas da se uravnotežimo promišljenim i praktičnim aktivnostima. Snove ćemo ostvariti koristeći svoje vještine, strpljivo i skromno, stvarajući red u svemiru. Dok se Djevica, Bik i Jarac bave pročišćavanjem tijela, dijetama, vježbanjem i zdravljem, Vaga, Vodenjak i Blizanci pokušavaju stvoriti red u glavi. Meditacija, puno sna i rad na sebi pomažu im stvoriti unutrašnji red i mir. Lav, Strijelac i Ovan otkrivaju kako biti sretniji s onim što imaju, sada i ovdje. Lakše će pronaći ljepotu u malim stvarima. Ribe, Škorpion i Rak postaju svjesniji što bi trebali popraviti u svojim odnosima, ljubavnim, prijateljskim i poslovnim, te koje neugodne, ali razumne poteze treba povući da bi ih pročistili.

S drugom četvrti u Strijelcu, 9. ožujka, potražimo načine kako se izvući iz uskih okvira svakodnevice. Uz ovu optimističnu i ekspanzivnu energiju možemo otkriti nove nadahnjujuće ideje i znanja. Vrlo uvjerljivo zastupamo svoja uvjerenja i beskompromisno tražimo istinu u svemu što radimo. Zapitajmo se u što stvarno vjerujemo i odbacimo sva površna uvjerenja koja nisu duboko usađena u našem vlastitom srcu.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci