Mjesečev horoskop od 13. 7. do 11. 8. 2018.

U ovom Mjesečevom razdoblju čekaju nas čak tri pomrčine - dvije pomrčine Sunca i jedna Mjeseca. Evo kako će to utjecati na vaš znak...

S mlađakom u Raku, 13. srpnja, počinje ljetna sezona pomrčina. Prva ljetna pomrčina Sunca dat će još veću dubinu svim našim osjećajima i potrebi da se emotivno vežemo. Srce je snažno i hrabro, spremno boriti se za sve što voli. Ništa nam nije teško kad se radi o ljubavi, djeci, obitelji i svemu onome što nam daje osjećaj sigurnosti. Rak, Škorpion i Ribe sigurni su u ljubavi, a na svojim duhovnim putovanjima dobivaju važne uvide. Jarac, Bik i Djevica osjećaju previranja u sebi, pa uporište traže u poslu i stvaranju materijalne sigurnosti. Blizanci, Vaga i Vodenjak izvući će na površinu svu svoju romantičnost i maštovitost da bi učvrstili ljubavne veze i poslovne uspjehe. Ovan, Lav i Strijelac sigurnost traže u intimnosti svog doma, privremeno im je potreban mir.

Uštap u Vodenjaku, 27. srpnja, dolazi u svom tamnom izdanju, uz pomrčinu Mjeseca. Donosi pojačanu svjesnost, a naši bližnji su zrcala u kojima vidimo sebe onako kako se već dugo nismo vidjeli. Želimo mijenjati sve što ne valja i popraviti sve što možemo, prvenstveno u odnosima s drugima. Vodenjak, Vaga i Blizanci nemirni su i osjetljivi. Mogli bi se razočarati u nekom prijateljstvu, no to će ih potaknuti da se vrlo originalno dokažu na društvenoj sceni. Ovan, Lav i Strijelac najspremniji su ponuditi isprike, šarm i romantičnost kako bi osvojili ljubav i povjerenje. Jarac, Djevica i Bik mogu napokon završiti poslove koje su previše odugovlačili. Inovativni su u organizaciji poslova i godi im osjećaj kontrole. Ribe, Rak i Škorpion intuitivno znaju da se samo trebamo prepustiti toku života. Snaga njihovih osjećaja pokrenut će pozitivne promjene.

Druga ljetna pomrčina Sunca dolazi s mlađakom u Lavu, 11. kolovoza. Energija ljubavi i samosvijesti usmjerava se unutra pa možemo ojačati ljubav prema sebi. Lav, Vodenjak, Škorpion i Bik vrlo su kreativni, zaigrani i osjetljivi. Iz te unutrašnje osjetljivosti mogu ostvariti još dublju povezanost s onima koje vole. Ovan i Vaga romantičnim će potezima osnažiti svoju ljubavnu vezu, a Strijelac i Blizanci zablistat će idejama koje će otvoriti zanimljive poslovne mogućnosti. Rak i Ribe mogu unovčiti svoju maštovitost, a Djevica i Jarac spontani su u pokazivanju osjećaja, spremni na neki veliki korak u vezi.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci