Mjesečev horoskop od 13. 6. do 8. 7. 2018.

Počinje mladim Mjesecom u Blizancima koji će razvezati jezik i najsramežljivijima, vrhunac doživljava uštapom u Jarcu koji nagrađuje sve naše akcije, a s drugom četvrti u Ovnu sazrijeva sva strast prema životu i ljubavi...

Mlađak u Blizancima, 13. lipnja, otvara mogućnosti da učimo i upoznajemo nove ljude. Uzbuđuju nas nove ideje, a nemir u glavi odražava se i u tijelu. Lakše se izražavamo riječima. Svim sramežljivim i povučenim ljudima kao da se razvezuje jezik! Ako pričate previše, možete osvijestiti vrijednost šutnje. Blizanci, Vaga i Vodenjak imaju golemu podršku prijatelja i sretnih okolnosti u svemu što rade, a posebno u ljubavi! Rak, Ribe i Škorpion svoju znatiželju usmjeravaju na područje duhovnosti. Mogao bi se pojaviti novi učitelj. Lav, Strijelac i Ovan naučit će kako još bolje koristiti društvene mreže. Nabavite novi mobitel ili računalo! Bik, Djevica i Jarac uspješni su u poslovnim pregovorima. Dobar je trenutak za sklapanje važnih ugovora.

Prva četvrt u Djevici, 20. lipnja, daje nam jasan uvid u ono gdje smo izgubili ravnotežu. Uz ovu energiju lako ćemo prepoznati kako štedjeti svoje snage te s najmanje napora postići najbolje rezultate. No, trebamo se smiriti da bismo promislili, osjetili svoje tijelo, kako bismo isplanirali novu strategiju. A ona glasi: umjerenost, svjesnost i suosjećanje.

Uštap u Jarcu, 28. lipnja, dovodi do vrhunca sve naše prethodne akcije. U sebi ćemo pronaći snagu potrebnu da završimo svoje financijske poslove, intelektualne ciljeve i emotivne odnose. Uz samokontrolu, disciplinu i koncentraciju možemo mirno promatrati kako stvari dolaze na svoje mjesto. Jarac i Vaga uživaju u rezultatima svog rada. Što ste više dali, više ćete dobiti natrag. Bik i Škorpion mogli bi okruniti uspjehom svoje intelektualne ciljeve, školovanje, učenje. Za Raka, Ribe, Djevicu i Vodenjaka nastupa razdoblje jasnoće u emotivnim odnosima. Ta će vam jasnoća donijeti više unutarnjeg mira. Ovnu, Lavu, Strijelcu i Blizancima otvaraju se tokovi novca i poslovnoga uspjeha. Budite odlučni i iskreni kad se zauzimate za sebe i ono što vam je važno.

S drugom četvrti u Ovnu, 6. srpnja, nije još vrijeme da postavljamo nove ciljeve, ali se možemo prepustiti maštanju. Dopustimo si vidjeti svijet kakav bi mogao biti, svijet kakav bismo željeli. Neka se sve te vizije, ideje i romantični snovi igraju u našoj nutrini, polako sazrijevaju grijući se našom strasti prema životu i ljubavi. 

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci