Mjesečev horoskop od 12. 10. do 12. 11. 2017.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Za druge četvrti Mjeseca u Raku, 12. listopada, isprobajte novi i zdraviji recept svoje utješne hrane. Napravite novi jelovnik s kojeg će nestati još jedan dio onih nezdravih stvari zbog kojih vas peče savjest. Temeljito očistite stan, pri čemu ćete smiriti um. Nabavite novu biljku lončanicu. Umjesto da kupite još jednu torbicu ili bluzu, stavite nešto novca na svoj tajni račun za štednju.

Mlađak u Vagi, 19. listopada, budi želju za lijepim okruženjem, za svime što je mirno i skladno. Spremni smo ugoditi drugima, ne bježimo od flerta. Vrlo sretno razdoblje u ljubavi za Vagu, Vodenjaka i Blizance. Nove veze brzo se razvijaju, a u postojećim vezama mirno ćete riješiti mnogo toga što ste prije gurali pod tepih. Lav, Ovan i Strijelac osvježit će svoj osobni stil novom odjećom i rado se pokazati na izložbama, u kazalištu ili nekom in mjestu. Bik, Jarac i Djevica s malo šarma i spremnosti na kompromise steći će korisne saveznike u poslu. Imaju sreće s novcem. Rak, Škorpion i Ribe ne moraju popustiti tuđim pritiscima - „možda“ je u ovom razdoblju njihova čarobna riječ.

S prvom četvrti Mjeseca u Vodenjaku, 27. listopada, uhvatite ritam s tehničkim inovacijama. Čak i ako niste ludi za svojim mobitelima, kompjutorima ili društvenim mrežama, trgnite se i napravite korak naprijed. Poklonite svoje stare, ali još upotrebljive uređaje. Odazovite se nekoj humanitarnoj akciji. Pozovite svoje prijatelje na novo, tek otvoreno mjesto u gradu. Napravite nešto što se prije niste usudili, ali ništa nezakonito, molim!

S uštapom u Biku, 4. studenoga, poželjno je nahraniti sve svoje osjete da bismo stekli unutrašnji osjećaj stabilnosti. Vladarica Bika Venera je u Vagi pa smo izuzetno osjetljivi na ljepotu, luksuz i sklad. Bik, Djevica i Jarac razmazit će sami sebe i pustiti na volju svojim željama. Zaslužili ste sami sebi pokloniti malo luksuza. Ovan, Lav i Strijelac bit će uspješni uz iskrenost, skromnost i ozbiljan rad. Pridržavajte se pravila! Uvijek užurbani Vodenjak, Vaga i Blizanci ljepotu će pronaći u dosadi, mudrost u čekanju, prosvjetljenje u strpljivosti kojom savladavaju dnevnu rutinu. Škorpion, Ribe i Rak u udobnosti svog doma rado će ugostiti prijatelje, kuhati fantastičnu hranu i prepustiti se svim radostima tijela.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr