Mjesečev horoskop od 1. 2. do 1. 3. 2019.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Uz mlađak u Vodenjaku, 4. veljače, stvaramo nova savezništva i prijateljstva. Pokažimo kolegama da ih cijenimo, a timski rad odvest će nas dalje nego što bismo mogli postići sami. Vodenjak i Škorpion privatne će ciljeve lakše ostvariti ako se oslone na institucije. Za Bika i Jarca pravi je trenutak za novi poslovni poduhvat.

Vaga, Lav i Rak trebaju otvoriti svoje srce i jednostavno voljeti i sebe i druge, ostvariti novu vezu ili ojačati onu staru! Ribe i Djevica su nesebičniji nego ikad prije. Mogli bi osjetiti snažan poriv da se priključe grupi koja se bori protiv neke velike nepravde. Ovan, Strijelac i Blizanci otvaraju nove horizonte znanja, uživaju u osjećaju da im je dostupan cijeli svijet!

Uz prvu četvrt u Biku, 12. veljače, promislite o tome koje vam tri male stvari donose radost i zadovoljstvo. Naglasak je na „malim i jednostavnim“ stvarima koje si bez teškoća možete priuštiti. To mogu biti topla kupka, nova knjiga, najdraže jelo, masaža… Možda ćete glasno pjevati ili napraviti tulum, ponovo pogledati omiljeni film ili dugo spavati? Neka mala zadovoljstva ojačaju vaš optimizam i osjećaj stabilnosti. Svijet je još lijepo mjesto.

Uštap u Djevici, 19. veljače, pretvara život u umjetnost mogućega. Uz prilagodljivost i zdrav razum možemo iz svake situacije izvući ono najbolje. Pravi čarobnjaci svakodnevice su Djevica i Ribe koji popravljaju sve što je krenulo pogrešno. Podsjetite se na to da uvijek možete biti bolji prema sebi i drugima. Uštap pokreće intelektualnu znatiželju Jarca i Raka. Čitajte više, zabavite se na kvizu, naučite svaki dan jednu novu riječ i koristite je što češće. Ako se u pravome trenutku nađu na pravome mjestu, Ovan i Vaga te Blizanci i Strijelac spretno će iskoristiti šarm i znanje za važne poslovne uspjehe. Lav i Vodenjak te Bik i Škorpion – ne odbacujte olako stare stvari! Uz malo mašte reciklirat ćete ih u nove vrijednosti.

Uz drugu četvrt u Strijelcu, 26. veljače, nismo više zadovoljni jednostavnim i skromnim doživljajima svakodnevice. Sve postaje veliko, dramatično, a najviše od svega naši snovi! Neka nas povedu preko ruba stvarnosti jer tek se tamo srce puni nadom i optimizmom, slatkim okusom slobode. Bez tih važnih sastojaka lako se izgubiti u prosječnosti, dosadi, bezvoljnosti. Budite spontani u pokazivanju osjećaja, hrabro govorite istinu i vjerujte da se sve događa s pravim razlogom!

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci