Merkur u romantičnim i kreativnim Ribama - snovi postaju stvarnost

Sad kad je ponovno krenuo naprijed, Merkur u Ribama može dati poticaj uspjehu na poslu i snovi mogu postati stvarnost

Popis aktivnosti

Nakon razdoblja Merkurova retrogradnog hoda, kad smo bili kao u magli kad je riječ o poslu i komunikaciji, pa još nakon i inače "uspavanoga" zimskog razdoblja, ušli smo u novu fazu. Merkur, planet komunikacije i intelekta, ponovno je krenuo naprijed, a kako je u romantičnim i kreativnim Ribama, snovi mogu postati stvarnost te možemo očekivati pravu navalu kreativnosti.

"Vaši su snovi živi. Imate kristalno čistu viziju. Vaš instinkt i intuitivni impulsi bit će savršeno točni", kaže astrologica Christine Beswick. Kako to najbolje iskoristiti na poslu? Neka svaku vašu fantaziju podupire merkurovski plan. Primjerice, zamislite svoj posao iz snova pa ga počnite tražiti. "Nikad ne znate što se može dogoditi. I, najvažnije, stvarajte. Stvarajte. Stvarajte. Stvarajte. Potom to kapitalizirajte. Merkur će vam dati energiju planiranja koja odgovara kreativnom toku." A na popisu aktivnosti u ovom razdoblju neka se nađu:

Slijedite srce, ali slušajte i glavu

S Merkurom u Ribama trebate oboje. Slijedite intuitivne impulse koje dobivate i od Merkura i od Riba. Slušajte taj unutarnji glas, činite ono što govori da je dobro. Ali ne zaboravite promisliti o stvarima.

Širite vidike

Ribe naveliko maštaju i nose svoje zamisli u dubine oceana. A s Merkurom u kombinaciji um se širi na kreativne načine i u kreativne dubine koje dugo niste iskusili. Mnogo je velikih ideja, velikih snova. Razmislite pa napravite plan djelovanja za ostvarenje onih najrealističnijih.

Na poslu osjećajte

To nije ono što se obično kaže, ali kad osjećate na poslu, na površinu dolazi vaša najkreativnija strana. Imate li ideju ili osjećaj da je nešto dobro, slijedite to: to vam vaša moćna intuicija govori da trebate učiniti jer će biti uspješno.

Budite točni

S Merkurom u Ribama skloni ste mnogo sanjariti, pa biste mogli kasniti na posao, zaboraviti sastanak i/ili rokove. Ako je potrebno, nešto zapišite milijun puta da ne zaboravite.

Učinite ono što mislite da ne možete

Nema smisla sanjariti o uspjehu ako ne učinite nešto s tim u vezi. Nemojte dopustiti da vas u tome spriječe negativne misli, primjerice da mislite kako niste kvalificirani za posao za koji vam se upravo otvorila prilika i baš je to vaš posao iz snova. Učinite nešto za što mislite da to ne možete – tu priliku vidite s razlogom.

Izvor: astrologyanswers.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci