Mars u Vagi: Dinamično ljubavno razdoblje

Do 9. 12. 2017. Mars je u Vagi. Taj će aspekt najviše djelovati na Ovnove i Škorpione, ali će izazovan i poticajan biti i za Vage, Rakove, Jarčeve, Strijelce i Vodenjake...

Tko je ljepši?

U znaku Vage Mars je "u padu" te je nemoguće da postigne svu svoju snagu, a ni hrabrost - barem ne u onom staromodnom, uvriježenom smislu. Ovaj Mars, skockan, fin, uglađen, namirisan, hrli u trgovačke centre trošiti novac na pomno odabrane odjevne predmete, hodočasti po salonima za uljepšavanje, a umjesto muške borbe mačem ili šakama, on se bori češljem ili škarama, jer Mars u Vagi je i slika frizera.

Mars u Vagi nema snage, barem ne one sirove, ovnovske, nedostaje mu prodornosti, odlučnosti, akcije, inicijative, osim kada se pojavi netko ljepši, mirisniji, uglađeniji, šarmantniji, omiljeniji; tada se javlja potreba da se konkurencija nadjača u estetskom smislu.

I eto, baš u takvim, estetskim i umjetničkim sferama ovaj Mars jedino može postići maksimum, pa umjesto neustrašivog ratnika i odlučnog, hrabrog borca, postaje vrhunski plesač, strastveni glazebnik, pjesnik oštrog pera ili vizažist, model, fotograf, pjevač... To mu je prirodno i lako, otvara mu vrata javnosti, što je njegova istinska potreba. Marsu u Vagi trebaju pljesak i priznanje za profinjen stil i dobar ukus, ma o čemu se radilo.

Kad u svojoj natalnoj karti imamo Mars u Vagi...

Natalna pozicija Marsa u znaku Vage donosi sliku borbe kroz ljubavne, ali i sve ostale odnose jer je Vaga je zadužena za odnos, pokazuje na koji način surađujemo, koliko smo spremni na kompromise. U vezama nedostaje diplomatičnosti, taktičnosti, profinjenosti, ljubaznosti, a često se nižu slike impulzivnosti, pretjerane nametljivosti, kratkog fitilja, netaktičnosti, svađe, a katkad i agresije koja ide iz slabosti ove pozicije. Akteri ovih scenarija su slabi (pasivno agresivni) muškarci i jake (otvoreno agresivne) žene.

Brak ili ljubavna zajednica uvjetovani su borbom, jer vlasnik ovog Marsa neprestano izaziva, provocira, potiče razne akcije, nema mira. Bitno je kretanje i pokretanje, akcija, građenje i rušenje, jer je to osnovna potreba Marsa. Sve se podnosi osim dosade, letargije, sporosti, mlakosti. A kad smo kod akcije i prvih koraka, nemojte računati da će ovaj Mars (muškarac, mladić) prvi učiniti neki konkretan potez, to ostavlja vama, drage djevojke i žene, tako da znate što vam je činiti – uloge su zamijenjene!

Odnosi u sljedećih mjesec dana

U sljedećih mjesec dana šepurenja kroz svoj opozitni znak, ovaj naricisoidni Mars nailazit će na razne izazove, ali i opasnosti koje će mu priuštiti dio ekipe iz univerzuma, a to su Uran i Pluton.

Sigurno je da će u ovom razdoblju biti mnogo borbe, prije svega na ljubavnom planu, ali i umjetničkom, diplomatskom, političkom i pravnom. Bit će tu svega; svađa, prekida, ucjenjivanja, optuživanja, nemorala, ljubomore, rastava i to burnih, žestokih. Sve što je javno, sada je također na udaru Marsa, tako da svi oni čiji je posao povezan s javnošću, ali i ostali poslovi iz vagine simbolike, mogu očekivati neugodnost i borbe, ali i nove početke, entuzijazam, oduševljenje, sve što je povezano s Marsom. Trebat će nam samo nešto više vremena da se odlučimo na koju stranu da krenemo.

Slike Marsa u Vagi

Ovo su ženske grudi u službi oružja. Ovo je operacija grudi. Ovo je plastični kirurg. Ovo je upala bubrega. Ovo je svađa ili tučnjava na izložbi ili izložba oružja ili izložba skulptura. Ovo je advokat. Ovo je diplomatski rat. Ovo je vođa i pokretač nekog zbora ili benda. Ovo je uništena slika, restauracija umjetnine. Ovo je uništena ljepota, kakva god, pa eto nove, još bolje. Ovo je napadan, agresivni make up. Ovo je gruba, sirova umjetnost. Ovo je popravak ili gradnja balkona ili lopov koji ulazi u kuću preko terase. Ovo je provala u trgovinu nakita, umjetničku galeriju ili frizerski salon. Ovo je požar na koncertu ili u parfumeriji ili u salonu za uljepšavanje, gdje su se za kosu počupale dvije djevojke. Ovo je vjernost uvjetovana snagom. Ovo je muškarac s cvijećem u rukama ili poklonom. Ovo je slika gdje osmijeh, šarm, ljubaznost, potvrda i simpatije daju ovom Marsu snagu i vitalnost, stoga u ovom razdoblju vježbajte diplomaciju, zavođenje i fine manire, kao i umjetnost kao takvu. Važno je da se puno ne znojimo, jer sada nam je mrsko baviti se zahtjevnijim fizičkim radnjama - jedva obavljamo i svakodnevne poslove.

Mars vlada Ovnom i Škorpionom pa će ovaj aspekt najviše djelovati na njih i one kojima su Ovan i Škorpion podznak. Mars će djelovati izazovno, ali i poticajno na Vage, Rakove, Jarčeve, Strijelce i Vodenjake.


Ako ste zainteresirani za analizu natalne karte kod Uranovog djeteta, javite se na uranovo.dijete@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci