Mars u Raku: Ljubav za koju se vrijedi boriti!

Mars će do 1. srpnja biti u znaku Raka – vođen emocionalnim razumijevanjem, ovako će utjecati na veze, obiteljski život, financije i zdravlje

Motiviran suosjećanjem

Mars, muški planet, povezan s energijom, snagom, agresivnošću, impulzivnošću, ambicijom, natjecanjima i tjelesnom aktivnošću, do 1. srpnja je u znaku Raka. U tom vodenom i kardinalom znaku Mars je u padu jer Rak je nasuprot Jarcu, u kojem je pak u egzaltaciji.

Iako nije tako nemilosrdan u želji za pobjeđivanjem i postizanjem onog što želi kao Ovan i Jarac, Rak također, kao kardinalni znak, želi ostaviti trag promjene. No njegovi su potezi motivirani suosjećanjem, brigom o drugima, željom da zaštiti sebe i svoje voljene, dolaze iz srca i Rak zna da se treba voditi ljubavlju i emocionalnim razumijevanjem, to nije pobjeđivanje pobjede radi.

Ovako će Marsov tranzit kroz Raka utjecati na veze, obitelj, financije i zdravlje...

Veze: Kad Mars prolazi kroz znak Raka, skloni ste vjerovati da je obitelj središte svemira. Sretan dom i obitelj glavna su životna svrha, stoga postajete vrlo zaštitnički nastrojeni prema onima koje volite. U ovom razdoblju trebate naći vremena za svakog člana svoje obitelji – osobito kad vas netko od njih treba – kako biste svakog razumjeli. Zapamtite i da sve tretirate jednako te onako kako biste sami željeli da drugi tretiraju vas. Za one koji još nemaju svoju obitelj ovo je najbolje vrijeme da je stvore. Oni u braku trebat će, ali i davati, mnogo ljubavi i romantike.

Pročitajte i:

Kako će Mars u Raku djelovati na vaš znak?

Financije: U ovom razdoblju ne preporučuju se originalne poslovne ideje i rizična ulaganja. Ali Mars u Raku može vam pomoći otkriti nove načine štednje novca, osobito u kućanstvu i na režijama, te vas motivirati na dugotrajnu štednju postavljanjem cilja vezanog uz obitelj (npr. štednju za godišnji odmor, bržu otplatu kredita ili obrazovanje djece).

Zdravlje: Sad mnogo stvari može lako utjecati na vaše raspoloženje: hrana, drugi ljudi, društvene mreže, boravak na suncu... Želite li ostati dobro raspoloženi i pozitivno nastrojeni, zdravo se i umjereno hranite, izbjegavajte toksične osobe, nemojte stalno "visiti" na društvenim mrežama i osigurajte svom organizmu dovoljno kretanja i sunčeve svjetlosti.

Izvor: tarot-astrology.co.uk; elitedaily.com

 

 

 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci