Kompatibilnost Djevice s ostalim znakovima

Od 23. kolovoza do 23. rujna rođendan slave osobe rođene u horoskopskom znaku Djevice. Evo kako se oni slažu s ostalim znakovima Zodijaka

Djevice su zrele, tajnovite i dinamične. Kad nekoga vole, njihova ambicija širi se na voljenu osobu i oni često pomažu toj osobi da postane organiziranija i uspješnija. Imaju fascinantan unutarnji svijet u kojem sve ima mjesto i svrhu.

Sklone su uzimati stvari doslovno i izuzetno su odana bića. Teže savršenstvu u svemu. Potreban im je partner koji će im pružiti nježnu, stalnu ljubav za kojom žude i trebaju je kako bi se otvorili i cvjetali.

Kompatibilnost Djevice s ostalim znakovima

Djevica i Ovan

Ovo je prirodan spoj dvoje komplementarnih ljudi. Ovan će odabrati avanturu, a Djevica će je isplanirati. Međusobno će si postavljati izazove, te istinski poboljšati život jedno drugome.

Djevica i Bik

Ono što bi većina ljudi opisala kao "dosadno" za ovaj par je "idealno". O mnogim stvarima imaju isto mišljenje, od financija, do toga gdje žele biti za pet godina. Podržavat će jedno drugo i davati osjećaj povjerenja u odnos.

Djevica i Blizanci

Njih dvoje mogli bi izluditi jedno drugo. Djevici Blizanac djeluje kao dijete, a Blizanac Djevicu doživljava kao roditelja. Ova kombinacija nije baš najsretnija za prijateljstvo i romantiku.

Djevica i Rak

Ovaj odnos ima puno potencijala jer oba znaka teže izbjegavanju sukoba i trude se usrećiti partnera i podržati ga. Dinamični su, komunikativni i svoj odnos stavljaju na prvo mjesto.

Djevica i Lav

Mogu ostvariti sretan i skladan odnos ako su emocionalno zrele osobe koje cijene vrline i slabosti partnera koje su drugačije od njihovih. Djevica će dopustiti Lavu da bude zvijezda a Lavu će se sviđati što Djevici nije bitno da bude u centru pažnje. Uravnotežuju jedno drugo i podržavaju snove i nade partnera.

Djevica i Djevica

Djevica se dobro slaže s drugom Djevicom ali još bolje s nekim tko je nadopunjuje, nadahnjuje na istraživanje svijeta i iskušavanje novih stvari.

Djevica i Vaga

Djevica i Vaga mogu biti stabilan par i jedno drugo činiti savršeno sretnima. To možda nisu samo godišnji odmori i vatromet, ali oni se podržavaju i ne ljute jedno drugo. Oboje cijene sklad i ne vole sukobe. Kvalitetno komuniciraju i oboje brinu da njihov partner u odnosu bude sretan i zadovoljan.

Djevica i Škorpion

Kompatibilnost Djevice i Škorpiona: Ovo nije najbolja kombinacija koja postoji, ali nije ni najgora. Podržavaju jedno drugo, oboje puno rade i motiviraju ih slične stvari. Stalo im je do toga da budu uspješni. Veza im nije na prvom mjestu, ali imaju zdrav, iskren odnos bez velikih uspona i padova.

Djevica i Strijelac

Ovo može biti dobar odnos po principu privlačenja suprotnosti. Njihove se snage i slabosti ugodno nadopunjuju, pa ipak nisu toliko različiti da bi izludjeli jedno drugo. Strijelac potiče Djevicu da se zabavlja, a Djevica se brine da Strijelac ne padne s neke litice.

Djevica i Jarac

Oboje su ambiciozni, marljivi i pomalo konzervativni kada je riječ o privatnom životu. Potrebno im je neko vrijeme da se emotivno otvore prema drugoj osobi i dopuste si biti ranjivi. Imaju mnogo zajedničkih interesa i odlično funkcioniraju kao tim.

Djevica i Vodenjak

Na početku će se Djevici činiti da je Vodenjak pomalo luckast, ali s vremenom će shvatiti da nisu baš toliko različiti. Među njima se može pojaviti iskrica simpatije i naklonosti, jer oboje ono drugo smatraju neobičnim i egzotičnim.

Djevica i Ribe

Ovo je kombinacija koju svaki roditelj želi za svoje dijete. Njeguju praktičan, prizemljen odnos, produktivni su i konkretni. To možda nije vatrena ljubavna priča prepuna obrata, ali ljubav koja ih spaja je odana i ako odaberu jedno drugo za životne partnere, drže se zavjeta koje su dali.

Kako privući Djevicu

Flertajte s njom, razgovarajte na zabavan i zaigran način. Potrudite se nasmijati je jer će vam to donijeti Djevičinu naklonost i postat će radoznala te vas poželjeti pobliže upoznati.


www.thoughtcatalog.com

unsplash-logo Anthony Tran

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci