Koji su horoskopski znakovi najskloniji odgađanju?

Ako je Sunce u vašoj natalnoj karti u znaku Bika, Blizanaca, Strijelca ili Riba, pročitajte zašto pripadnici ovih znakova vole odgađati...

Svatko tko je sklon odgađanju dobro poznaje rečenicu: „Time ću se pozabaviti kasnije“. Tako racionalizira svoju odluku da nešto ne učini, iako zna da će ga u nekom trenutku to ponovno dočekati. Ako ste skloni odgađanju, vjerojatno vam je lako odvratiti pažnju. Nije da vas nije briga za popis obaveza, ali nešto drugo vam privuče pažnju i radije radite to, umjesto onoga što morate.

Ako vam je poznata ova dilema, možda ste jedan od znakova zodijaka koji su najskloniji odgađanju. Možda i upravo sada, dok čitate ovaj članak, odgađate nešto drugo...

Svatko ima svoj razlog

Ako je Sunce u vašoj osobnoj natalnoj karti u znaku Bika, Blizanaca, Strijelca ili Riba, pročitajte zbog čega ovi znakovi vole odgađati.

Bik: Treba vam puno vremena da nešto počnete

Osobe rođene u znaku Bika oklijevaju započeti nešto. Vole se opuštati, razmišljati o onome što trebaju obaviti i tražiti razloge zašto to ne bi trebali učiniti. A kada konačno dođe vrijeme da to učine, osjećaju se krivima za odugovlačenje jer si postavljaju vrlo visoke standarde. Biku se najteže pokrenuti, ali kad napokon odluči nešto učiniti, on to izgura do kraja.

Blizanci: Jednostavno zaboravite

Toliko se stvari istodobno vrti u glavi jednog Blizanca. Sposobni su obavljati više zadataka u isto vrijeme poput profesionalaca i sagledati barem dvije strane svake situacije. No, problem je u tome što je upravo smiješno teško natjerati ih da ostanu usredotočeni. Budući da im sve brzo dosadi, uvijek ih nešto omete u obavljanju zadatka. Ako čiste sobu, pronaći će album s fotografijama i počet će ga prelistavati. Ako pišu esej, izgubit će se u čitanju Wikipedije. Nije to lako.

Strijelac: Ne želite propustiti sve što vam život nudi

Prilično je teško natjerati Strijelca da se udubi u nešto i to riješi do kraja. Ponekad osoba koja kaže Strijelcu za neko zanimljivo društveno događanje mora sama sve organizirati. Oni jednostavno ne žele propustiti sve mogućnosti koje im život nudi, i kao rezultat toga, žive u odgađanju. Srećom, ovi ljudi skloni avanturama znaju kako puno toga učiniti u malo vremena i žive da bi prepričavali priče.

Ribe: Najradije sanjarite

Budući da Ribe žive u svijetu snova, teško im je dugo ostati u stvarnosti. Nažalost, stvarnost je tamo gdje trebaju biti da bi izvršili zadatke. Ribe su izvrsni umjetnici jer su vrlo kreativni i maštoviti mislioci. Uvijek pokušavaju pobjeći negdje gdje je bolje i ljepše. To ih vodi do intenzivnog odugovlačenja, ali na sreću, njihovi kreativni talenti pomažu im da izvršavaju zadatke na brz i jedinstven način.


www.elitedaily.com

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci