Koja anđeoska poruka sada treba doći do vas?

Jedan od ovih brojeva koji odaberete bez razmišljanja otkriva anđeosku poruku koja će vas usmjeriti na ono što je sada važno za vas

Zapišite ove brojeve: 49, 229, 316, 481, 556 i 715. Zatim instinktivno, bez razmišljanja, odaberite onaj koji vas privuče pa pročitajte anđeosku poruku za koju je važno da je sada primite.

anđeli brojeviAko ste odabrali 49, anđeli vas potiču da se prihvatite posla kako biste postigli svoje glavne ciljeve bez daljnjeg odugovlačenja.
Zamolite ih da vam pomognu davanjem ideja, hrabrosti i motivacije.

Iza broja 229 skriva se poruka o vašoj božanskoj svrsi, koja je jedinstvena i nezamjenjiva. Vjerujte da je upravo sada shvaćate. To ne može učiniti nitko drugi osim vas.

Broj 316 nosi poruku da imate snažnu anđeosku potporu za svoje materijalne potrebe. Vjerujte anđelima i ostanite otvoreni za njihovu poruku, koja vam je uvijek dostupna.

U slučaju da vas je privukao broj 481, anđeli vam pomažu da ostanete pozitivni i optimistični kad su posrijedi novčana pitanja, a rezultat će biti obilje koje vam stiže u dogledno vrijeme.

Ako ste se odlučili za broj 556, anđeli vam poručuju da se vodite svojim novim idejama i iskoristite prilike koje će vam se ukazati jer će vam život učiniti lakšim i osloboditi vas stresa.

I, na kraju, broj 715 nosi poruku da su promjene koje ste učinili ili o kojima tek razmišljate pravi koraci i da ih svakako trebate provesti.

plt

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci