Kako ostvariti telepatsku komunikaciju sa svojim psom?

Svaki put kada pogledam psa, pomislim kako bi bilo super kada bi razumio što mu govorim. Slažete li se? Svijet bi bio puno bolji, a probleme bismo lakše rješavali. Na našu sreću, stručnjaci smatraju da psi doista mogu komunicirati s ljudima...

Telepatska povezanost

Stručnjaci koji rade sa životinjama vjeruju da između nas i naših kućnih ljubimaca postoji telepatska veza. Raphaela Pope, stručnjakinja koja komunicira sa životinjama kaže: “Rječnik definira telepatiju kao sposobnost razmjene misli između dviju osoba bez posredovanja poznatih osjetila. Po mojem iskustvu, telepatija je univerzalni jezik životinjskog carstva, a vjerujem da su i ljudi rođeni s istom sposobnošću, samo je potisnemo ili zaboravimo čim se naučimo verbalno izražavati. Telepatska komunikacija pretpostavlja da su životinje osjećajna bića, sa svojom vlastitom svrhom na ovom planetu, vlastitim željama, izborima i načinom gledanja na svijet.“

Možemo li čuti što nam ljubimci govore?

Kako ostvariti telepatsku vezu sa svojim psom?

Evo jednog od načina koji vam u tome može pomoći:

1. korak: Promatrajte svoga psa. Pomno promatrajte njegovo ponašanje i uživite se u njegovu "ulogu".

2. korak: Umirite um. Pokušajte se potpuno usredotočiti na psa.

3. korak: Ako vam se jave bilo kakve misli, pokušajte ih ignorirati i usredotočite se samo na svog psa. To je važno zato što psi komuniciraju pomoću slika, pokreta i malih vizualnih priča. Ako se ne usredotočite potpuno, moglo bi vam promaknuti što vam pas želi reći.

4. korak: U tišini lezite pored psa i razmišljajte o nekoj zajedničkoj aktivnosti. To će vam pomoći da osjetite kada pas pokuša komunicirati s vama.

5. korak: Pokušajte mu poslati neke od slika o kojima razmišljate. Kad počnete primati njegove slike ili slike različite od onih koje šaljete, telepatska veza je uspostavljena.

Zapamtite, uspostavljanje telepatske veze između vas i psa nije tako jednostavno kako zvuči. Ono je nalik na meditaciju, a znamo da meditacija može biti teška. Pokušajte komunicirati sa psom što više i što je češće moguće. Za ovaj proces ključno je ponavljanje i iskrenost.

Jednom kad uspostavite telepatsku vezu sa psom, život će vam se u potpunosti promijeniti.

Izvor:consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Ostali članci