Kako će pomrčina Sunca u Jarcu utjecati na vaš znak?

Obratite pozornost na područje svog života u kojemu je moguća najveća promjena

Moć solarne pomrčine u Jarcu pokrenut će "velike sudbonosne događaje". Oni će "transformirati vaš život ovisno o tome gdje padne u vašem horoskopu". "Solarne su pomrčine golema vrata što ih otvara Svemir. Kako biste primili najveću promjenu, morate posijati sjeme odmah nakon što se dogode, u ovom području života ovisno o svome znaku (i podznaku)", kaže astrolog Kyle Thomas. Budući da se djelovanje pomrčina proteže na čak šest mjeseci, ono što poduzmete od 6. do 17. siječnja "vjerojatno će se u velikom stilu ostvariti do 16. lipnja 2019. (plus ili minus četiri dana), ovisno o uspjehu vaših inicijalnih planova".

OVAN

Ovaj će mlađak pomoći postaviti obrazac uspjeha u vašoj karijeri koji će trajati šest do 12 mjeseci. Ono što sada počnete bit će okrunjeno uspjehom, slavom i javnim priznanjem. Tražite bilo što i bilo koga koji može unaprijediti vašu moć, slavu i status. Obratite pozornost na ponude, nove projekte kao i partnere koji vas mogu podići do zvijezda.

BIK

Širite svoj um, svoje horizonte i putujte otvorenim cestama. Akademska postignuća, duhovnost i mediji (odnosi s javnošću, publikacije, TV i pisanje) mogu za vas biti blagoslov. Nađite načine za vlastito poboljšanje gledajući kako ste povezani sa svijetom. Ovo je ključni trenutak da sredite svoj život prije no što sljedeći mlađak intenzivira vašu karijeru. Čekaju vas nova iskustva, stoga vežite se i budite spremni za vožnju. Procvjetat ćete.

BLIZANCI

U fokusu je sve što ima veze s dubokom i dugotrajnom povezanošću: krediti, zajednički bankovni računi i posao, zajednički poslovi i vlasništvo, ali i seksualnost: skrivene duboke fantazije. U ovo biste vrijeme mogli učvrstiti svoje veze te započeti nove. Otvorite se dubljim vezama te davanju i primanju na način koji će vas više ispunjavati. Pritom ne zaboravljajte da je u partnerstvima ključna ravnoteža.

RAK

Partnerstva, posao, brak, dugotrajna prijateljstva, savezi – možete biti blagoslovljeni svim tim. Ovo je dobro vrijeme da ustanovite kakav želite – i ne želite – da bude vaš ozbiljan partner. Napravite popis. Postojeću vezu možete dići na višu razinu, a oni koji traže partnera, mogli bi naći onog suđenog ili će se netko napokon izjasniti onako kako se nadate. Ovo je i sretno vrijeme za povezivanje s javnošću.

LAV

Iskoristite ovo vrijeme da naglasite svoj posao. Zatražite više posla od svog poslodavca. Ako ste samozaposleni, promovirajte se. Zatražite reference. Radite li u tvrtki, potrudite se da vas nadređeni primijete. Tražite li posao, dotjerajte i šaljite svoj životopis. Usredotočite se i na svoj dnevni ritam te fitness i zdravlje.

DJEVICA

Situacija vam je blistava kad su posrijedi ljubav, romantičnost, zabava, pustolovine i kreativnost. Bit ćete i privlačniji nego obično, zato ako ste solo, nemojte čučati kod kuće! Što se upoznavanja tiče, nove ljude radije upoznajte na društvenim okupljanjima ili preko prijatelja nego putem aplikacija i stranica za upoznavanje. U fokusu bi mogli biti i umjetnički projekti – osjećate više inspiracije nego u proteklom razdoblju. Dopustite u svom životu naglasak na lirskom, romantičnom i lijepom te u svoj život unesite inspiraciju za cijelu godinu.

VAGA

Može se promijeniti temelj vašeg života. Sad će biti vidljiv način na koji volite sebe, kao i sve vezano uz obitelj, dom, "odabran dom/obitelj", odnos s ocem i majkom. Ako možete, bacite se na nekretnine, obnovite svoj životni prostor: kupite novi namještaj, obojite zidove, nabavite savršeno posuđe... Razmišljat ćete i o tome što vas uistinu usrećuje i imate li u životu ono što trebate, osobito samopoštovanje i ljubav prema sebi, jeste li na putu koji vas emocionalno ispunjava. Na ta pitanja odgovorite iskreno.

ŠKORPION

Spremite se za širenje svih područja komunikacije. Usredotočite se na oglašavanje, društvene medije, svoju prisutnost na mreži i sve vezano uz komunikaciju će cvjetati. Upoznajte nove ljude, dođite do novih kontakata. Isto tako sada možete naći posao u područjima kao što su agencije, pisanje, ugovori ili u njima lansirati nešto novo i to će biti kozmički blagoslovljeno.

STRIJELAC

Čini se kako vam stiže novac – ili načini da dođete do više novca. Povećajte prihode potragom za boljim poslom ili traženjem povišice. Usredotočite se i na stvari koje posjedujete, a želite li nešto kupiti, pritom ćete imati sreće.

JARAC

Ovo je vaš mladi Mjesec i vi ste glavna zvijezda. Iskoristite ovo vrijeme za evaluaciju tko ste, što želite i kamo idete. Moć ove solarne pomrčine možete iskoristiti na bilo koji način želite. Stavite se u prvi plan, obnovite garderobu, svoj izgled i/ili stil. Počnite projekt koji ste oduvijek željeli ostvariti. Postanite osoba koja trebate biti. Moguća je i selidba u novi dom ili novi grad, ili prekretnica u životnom stilu i pogledu na svijet.

VODENJAK

Sve stvari koje su skrivene i rastu uskoro će doći na svjetlo dana. Vaše vrijeme dolazi. Sad vam je nadohvat ruke svaki san, želja, fokus. No pazite jer mogle bi isplivati stvari koje ste dugo skrivali ili koje su skrivali drugi ljudi. Ova će pomrčina "očistiti" prošlu godinu i pripremiti vas da napokon zablistate. Posijte bilo koje sjeme da sporo klija, trebat će više vremena. Najveće pothvate lansirajte u vrijeme sljedećeg Mlađaka jer bit će u vašem znaku. Ovo vrijeme iskoristite za otpuštanje prošlosti, boli i neprijatelja.

RIBE

U žarištu su vaši snovi i nadanja te prijatelji. Što dugoročno želite i kako da dođete do toga? Napravite plan, korak po korak. To se može odnositi na bilo koje životno područje, ali naglasak je na društvu pa je vjerojatno da će ti snovi biti u skladu s novim ljudima koje ćete susresti. U novoj će godini vaša prijateljstva biti čvršća.

 

Izvor: lovebyluna.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr