Kako će Mars u Raku djelovati na vaš znak?

Mars će do 1. srpnja biti u znaku Raka – vatrenom, borbenom planetu u vodenom, nježnom znaku nije lako, ali vodi ga čista ljubav. Evo kako će djelovati na vaš znak

Mars u Raku: Ljubav za koju se vrijedi boriti

Mars, muški planet, povezan s energijom, snagom, agresivnošću, impulzivnošću, ambicijom, natjecanjima i tjelesnom aktivnošću, do 1. srpnja je u znaku Raka. U tom vodenom i kardinalom znaku Mars je u padu jer Rak je nasuprot Jarcu, u kojem je pak u egzaltaciji.

Iako nije tako nemilosrdan u želji za pobjeđivanjem i postizanjem onog što želi kao Ovan i Jarac, Rak također, kao kardinalni znak, želi ostaviti trag promjene. No njegovi su potezi motivirani suosjećanjem, brigom o drugima, željom da se zaštiti sebe i svoje voljene, dolaze iz srca i Rak zna da se treba voditi ljubavlju i emocionalnim razumijevanjem, to nije pobjeđivanje pobjede radi.

Ovan

Usredotočeni ste na brigu o svom domu: čišćenje, adaptaciju prostora, dekoriranje. Imajte na umu da uspjeh mora imati emocionalne temelje kako bi iz njih mogao rasti, stoga se usredotočite na iscjeljivanju veza unutar obitelji.

Bik

Osjećate se puni energije za intelektualno povezivanje s drugima i izražavanje svojih ideja. Pripazite da se ne borite riječima, nego da razmjenjujete znanje.

Blizanci

Imate ideju koliko novca želite zarađivati i svu energiju da to činite. Iskoristite ovo vrijeme da napravite plan i radite na svojoj vezi s vlastitim financijama. Mislite na sve ono što želite posjedovati i stvari koje biste htjeli kupiti. Usredotočeni ste na izgradnju stabilnog života, iz kojeg može izrasti luksuz.

Rak

Puni ste energije i samopouzdanja. Ovo je odlično vrijeme za razmislite o tragu što ga ostavljate u svijetu te učinite promjene u svom životu kako bi točnije odražavao vašu istinu.

Lav

Sad je vrijeme za povlačenje iz životne vreve i razmišljanje. Razmislite jesu li potrebne promjene, što ste mogli učiniti drukčije te učite iz svojih pogrešaka. Dajte si vremena za odmor i oprostite sami sebi.

 

Djevica

Mars vam sada daje karizmatičnost i poticaj za druženje. Iskoristite ovu energiju za povezivanje s drugima i stvaranje kontakata koji će vam pomoći unaprijediti karijeru. Povežite se s osobama s kojima ste na istoj valnoj duljini, koje vas razumiju i od kojih možete učiti. Usred nove zajednice mogli biste naći posao.

Vaga

Puno ste radili i sad ste spremni naći se u središtu pozornosti. Nemojte biti sramežljivi, spremni ste pokazati se u najboljem svjetlu. Povucite važne poteze u svojoj karijeri, vrijeme je za stepenicu više.

Škorpion

Osjećate nemir i niste raspoloženi čučati na jednome mjestu. Sad je vrijeme za putovanje, svejedno je li poslovno ili privatno, kako biste mogli naučiti nove stvari i upoznati nove ljude. Ne gubite vrijeme na sitnice – gledajte cijelu sliku: neka vas inspirira.

Strijelac

Pokreće vas strast i ne želite se koncentrirati ni na što za što ne marite svim srcem. Ovaj bi vam tranzit mogao donijeti tešku situaciju koju ćete morati nadvladati, no to će dokazati vašu posvećenost i učiniti vas jačim. Nemojte se bojati pokloniti svoje povjerenje nekome tko to zaslužuje.

Jarac

Vrijeme je da se udružite s nekim. Budući da će vaše veze biti obilježene intenzivnošću, radite s nekim tko ima isti cilj kao vi. Naučite surađivati unatoč izazovima; mislite na "naše" umjesto na "moje".

Vodenjak

Na raspolaganju imate mnogo fizičke energije, stoga je iskoristite da poboljšate svoje zdravlje. Također ste raspoloženi biti produktivniji i učinkovitiji kad je posrijedi ostvarenje vaših ciljeva. Iskoristite ovo vrijeme da učinite što je više moguće.

Ribe

Osjećate kako u vama struji ista ona energija koju ste imali kao dijete. Raspoloženi ste za igru i zabavu, stoga svoj svakodnevni život obogatite kreativnošću i izražavanjem sebe.

Izvor: tarot-astrology.co.uk; elitedaily.com

 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci