Kada rad postane igra...

Vaši prijatelji i kolege odlaze na godišnje odmore, putuju na primamljive destinacije, a vi ste još uvijek na svom radnom mjestu? Treba li vam malo poticaja, motivacije i osjećaja smisla zašto radite to što radite, pročitajte ove nadahnjujuće misli poznatih ljudi o poslu...

Što više nešto želim učiniti, to manje to nazivam poslom.
Richard Bach

Svakog jutra ostavi svoj ego na vratima i učini nešto sjajno. Malo je stvari od kojih ćeš se osjećati bolje nego od sjajno obavljenog posla.
Robin S. Sharma

Pronađi radost u svemu što činiš. U svakom poslu, odnosu, domu... tvoja je odgovornost da to voliš ili da to promijeniš.
Chuck Palahniuk

Tvoj posao će ispunjavati veliki dio tvog života, a jedini način da budeš zadovoljan je raditi ono za što vjeruješ da je sjajan posao. A jedini način da obaviš sjajan posao je da voliš to što radiš. Ako to još nisi pronašao, nastavi tražiti. Ne pristaj na manje. Kad to pronađeš, znat ćeš. Tako je sa svim stvarima koje bira srce.
Steve Jobs

Ako stalno postavljaš ograničenja na sve što činiš, to će se proširiti na tvoj posao i tvoj život. Ne postoje ograničenja. Postoje samo razine i na njima ne smiješ stati, već moraš ići onkraj njih.
Bruce Lee

Uzmi jednu ideju i tu ideju učini svojim životom. Misli na nju, sanjaj o njoj, živi tu ideju. Neka tvoj mozak, mišići, živci, svaki dio tvog tijela budu ispunjeni tom idejom, i otpusti svaku drugu ideju. To je put do uspjeha.
Swami Vivekananda

Učini svaki dan života svojim remek djelom.
John Wooden

Budi vjeran svom radu, svojoj riječi i svom prijatelju.
Henry David Thoreau

Bez obzira na to koliko puno radiš, netko drugi radi još više.
Elon Musk

Bez ambicije ne možeš započeti ništa. Bez rada ne možeš dovršiti ništa. Nagrada ti neće biti poslana. Moraš je osvojiti.
Ralph Waldo Emerson

Kada živiš svoj život sa snažnim osjećajem svrhe, tada naporan rad nije odabir već nužnost.
Steve Pavlina

Ovo je prava tajna života - budi u potpunosti zabavljen onime što radiš sada i ovdje. I umjesto da to nazivaš radom, shvati da je to igra.
Alan Watts

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci