Izrazite svoje osjećaje i vizije

Karte arkanđela Gabrijela, anđela glasnika čije ime znači "anđeo snage", donose poruke za kontemplaciju za ovaj tjedan. Doreen Virtue ih prenosi...

Ranjivost i otpuštanje

Poruku ovaj tjedan prenosi čak šest karata. Najprije su se zajedno pojavile Ranjivost i Otpustite. Ako se dio vas osjeća krhko, ranjivo, slomljeno ili iznimno osjetljivo… – prepustite to Bogu kako biste to izrazili svojim kreativnim radom. Nemojte se bojati otkriti sebe u kreativnom izričaju, bilo to pisanje, slikanje, pjevanje… "Izrazite taj dio svoje duše koji je vrlo krhak. Drugi će se ljudi povezati s tom krhkošću i znat će da nisu sami", kaže Doreen Virtue.

Dodaje kako ova kombinacija karata može značiti i to da je vrijeme da napustite sve što je u vašem životu toksično. Sljedeće dvije karte su Osjetljivost i Zahvalnost. Ovo je vrijeme dubokih emocija, a osjetljivost je dar, kaže Doreen Virtue. Stoga umjesto da ste bijesni na sebe što ste osjetljivi i imate sve te osjećaje, budite svjesni da je osjetljivost duhovni dar na kojem valja biti zahvalan. A upravo arhanđeo Gabriel može vam pomoći da lakše izrazite svoje osjećajte.

Slušajte samo ljubav i ostanite usredotočeni na svoj put

Poruku tjedna zaključuju karte Ploča za vizualizaciju i Slušajte samo ljubav. Ploča za vizualizaciju (vision board) je oruđe koje vam pomaže u kreativnom izražavanju vizije svoje životne svrhe i svog života; ne znate li što je to, jednostavno nalijepite slike i riječi ili bilo što drugo što vas inspirira pa to može biti i ploča za inspiraciju, kaže Doreen. Njeno stvaranje može biti meditativno iskustvo jer kako stvarate ploču za vizualizaciju inspirativnim slikama i riječima, možete stvoriti i samu priču svog puta.

"Možete manifestirati bilo što, nema granice", ističe Doreen. "No pitanje je je li to nešto što doista trebate ili nešto što je želja ega. Želje ega su stvari koje nas odvlače s našeg puta, daju nam privremeno zadovoljstvo umjesto trajne sreće. Stoga to provjerite molitvom: 'Dragi Bože, je li to nešto što doista trebam ili me to ego pokušava odvući s mog puta koji Ti želiš za mene?'" Karta Slušajte samo ljubav govori da ne smijemo dopustiti strahu da nas omete u našoj božanskoj misiji.

"Ostanite fokusirani na svoj put", kaže Doreen Virtue. Katkad kad se osjećamo vrlo osjetljivo i ranjivo, počnemo tražiti nešto što će nas usrećiti i dati nam osjećaj sigurnosti. "No, gledajući izvan sebe, ne možemo naći ništa osim nečeg zbog čega ćemo se samo privremeno osjećati bolje. A to nas odvlači s našeg puta", ističe Doreen.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci