Idealan je trenutak za ljubav

Ovaj tjedan otpustite brige te se usredotočite na odnose i njihovo unapređenje – mogli biste imati razloga za slavlje, kaže u ovotjednoj anđeoskoj prognozi Doreen Vitrue

Nemate razloga za brigu

Dobro poznate karte, Anđeli vam govore, objavljene i kod nas*, karte su s pomoću kojih Doreen Virtue prenosi poruku za ovaj tjedan. "Trenutačno se mnogo toga događa, a u tom intenzitetu, osjećate se osobito osjetljivo. Ta kombinacija može biti pomalo izazovna, pa trebamo dodatnu snagu od Boga i anđela", kaže Doreen Virtue. I o prvoj karti koja se pojavila dodaje: "Krasan način da se započne tjedan!" Doista, jer riječ je o karti Nemate razloga za brigu – "Pod zaštitom ste božanske providnosti i univerzalnog poretka, a ova je situacija pod njihovim savršenim nadzorom.

Usmjeravajte u nju samo misli i osjećajte pune ljubavi kako biste privukli najbolji mogući ishod." "To je Božja istina, duhovna istina, da se nemamo razloga brinuti. Zapravo, ako se brinemo zbog nečega, možemo to privući, manifestirati, ostvariti. Briga stvara napetost – ne možemo disati, ne možemo misliti, ne možemo osjećati rješenja i utjehu koje nam Bog uvijek daje", kaže Doreen Virtue. Ako se brinemo, stvari postaju gore, diramo u osinje gnijezdo, ističe.

Vjenčanje, zaruke, slavlje

Druga je karta Vjenčanje – "Brak je sjedinjenje dvije duše u ljubavi, uzajamnom poštovanju i predanosti. To je želja za produbljivanjem odnosa. A vjenčanje je svjedočanstvo vaše vjere u snagu ljubavi. Najdraži, stalno udahnjujte život u tu vjeru i ljubav." Ova karta može značiti nekoliko stvari, kaže Doreen Virtue.

Može značiti poboljšanje veze, zaruke te doslovno vjenčanje. U duhovnom smislu, znači vjenčanje vašeg višeg ja i Boga, mistični brak, u kojemu otpuštamo slušanje ega i slijeđenje ega, više ne slijedimo put straha i brige. Karta Vjenčanje može nagovještavati i razlog za slavlje te slavlje, dodaje Doreen.

Odnos sa sobom i Bogom

Za kraj izvučene su dvije karte: prva je Odnosi – "Odnos sa sobom i s Bogom prvi je i najvažniji, a svi ostali slijede iz njega. Želite li privući, iscijeliti ili uskladiti neki odnos, primaknite se još bliže voljenom Stvoritelju. Osjećaj sigurnosti i ljubavi koji vam On pruža prenosit ćete u sve svoje odnose koji će cvjetati u savršenom skladu."

Ovaj ćete se tjedan morati usredotočiti na odnose, meditirati o njima, kontemplirati… o svom odnosu s Bogom, o svom odnosu sa samim sobom, o svom odnosu s drugima. Naglašeni su i ljubavni odnosi pa je ovo dobro vrijeme da uložite energiju u molitve za svoj ljubavni život te slijedite dobiveno vodstvo, savjetuje Doreen.

Sve se događa u pravo vrijeme

Poruku ove karte upotpunjuje karta Savršeni trenutak – "Ovo je savršeni trenutak za nadahnuto djelovanje. Pogledajte, vrata su otvorena, a mi zajedno s vama kročimo kroz njih. Ne odgađajte i ne odugovlačite jer je sve zrelo za pozitivan ishod i svi vas podržavaju i raduju se vašim uspjesima." Kad pokušavamo ubrzati stvari, možemo učiniti pogrešan izbor: možemo impulzivno odabrati pogrešan posao, ući u toksičnu vezu, preseliti se na loše mjesto – sve zbog toga što ne vjerujemo u božanski tajming.

Ovo je poruka da samo vjerujemo da se sve događa u skladu s njim i da se stvari događaju u savršenom trenutku. A to obično doznamo tek kad se osvrnemo unazad i uvidimo da je tajming bio savršen, zaključuje Doreen Virtue, ističući kako je zajednički nazivnik svih karata za ovaj tjedan – ljubav te poziva da nađemo vremena za kontemplaciju o njoj.

* Nazivi karata i poruke preneseni su iz Anđeli vam govore (karte i vodič za proricanje), dr. Doreen Virtue, Planetopija, Zagreb, 2009.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci