Hvala partnerima 12. Sensa dana!

Posebnu smo zahvalni našim partnerima bez kojih svi divni sadržaji Sensa dana u Maksimiru ne bi mogli biti besplatni. Na izložbenim prostorima u sklopu 'zelenog' sajma, posjetitelji su se informirali o promotivnim aktivnostima partnera te su imali priliku probati njihove proizvode

U suradnji s najljepšim zagrebačkim parkom Maksimir, ponosni smo što Sensa dan iz godine u godinu sve više raste i što je i naših partnera sve više. Ove godine s nama su bili: Garnier, Eucerin, Avon, SYNLAB Hrvatska, Figurella, Merkur osiguranje, voda Cetina, Vitarona - ekološki proizvodi od aronije, Vlatka Juzbašić i Next bike. Na izložbenim prostorima u sklopu 'zelenog' sajma posjetitelji su se informirali o promotivnim aktivnostima partnera te su imali priliku isprobati njihove proizvode.

S ljetom koje počinje u punom zamahu, brojni su posjetitelji bili zainteresirani za Figurellinu učinkovitu, sigurnu i personalizirana metodu oblikovanja figure specijalno osmišljena za žensko tijelo. Sensa dan

Zahvaljujući poliklinici SYNLAB Hrvatska, posjetitelji su mogli doznati sve o laboratorijskim pretragama koje je bez naručivanja moguće obaviti u njihovim poliklinikama u Zagrebu i Velikoj Gorici.

Sensa dan

Da je briga za zdravlje i sigurna budućnost nas i naših ukućana najvažnija, podsjetilo je posjetitelje Merkur osiguranje Hrvatska. Na svom su štandu informirali zainteresirane o svojim paketima zdravstvenog osiguranja, financijskoj sigurnosti za bezbrižniju budućnost te osiguranju materijalnih i nematerijalnih stvari.

sensa dan

Na Avonovom štandu ljepote posjetitelji su dobili savjete o njezi kože tijekom  sunčanih dana, a mnogi su na čistom zraku otkrili i svoj novi mirisni potpis zavaljujući njihovoj bogatoj ponudi mirisa.

sensa dan

Garnier je posjetitelje upoznao sa svojom BIO linijom certificirano organskih kozmetičkih proizvoda za čišćenje i njegu lica, kao i s njihovom novom veganskom linijom za njegu tanke kose Fructis Hair Food Watermelon.

Sensa dan

Preporuku za personaliziranu zaštitu kože od UV zračenja, posjetitelji su dobili od Eucerinovih stručnjka, a na njihov su štandu mogli su i reciklirati potrošene Eucerinove proizvode u zamjenu za novo pakiranje.

Sensa dan

Zahvaljujući Eucerin Sun proizvodima, na osunčanoj su livadi Maksimira, uz upute instruktorice Katarine Hansell Bakić posjetitelji vježbali pilates zaštićeni od UV zračenja visokim zaštitnim faktorima!

Sensa dan

Posjetitelji su imali priliku kušati Vitarona - ekološke proizvode od aronije iz vlastitog uzgoja: matični sok, čaj, prah od aronije i domaće džemove od aronije. Doznali su i sve o blagodatima ove 'supernamirnice' koja efikasno pročišćava tijelo od štetnih tvari zbog čega se smatra korisnom kao prevencija protiv malignih oboljenja.

Sensa dan

Vlatka Juzbašić autorica prvog hrvatskog Dnevnika Zahvalnosti posjetitelje Sensa dana educirala je kako vježbati dosljednost, disciplinu, svjesnost i uviđati da je popis onoga na čemu smo zahvalni, svaki dan sve veći. Zahvalnost je poput magneta za čuda otkrila nam je Vlatka na Sensa danu!

Sensa dan

Da predavači i posjetitelji Sensa dana ne ostanu žedni sudjelujući u cjelodnevnom bogatom programu pobrinula se izvorska voda Cetina, a da bi brže stizali od jedne radionice do druge, sustav javnih bicikala Next bike osigurao nam je svoje limene ljubimce na dva kotača.

Sensa dan

Sensa dan

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci