Horoskop za vikend: Svemir vam šalje poruku!

Venerin dan u petak učinit će vas romantičnima i idealističnima, a subotu rezervirajte za druženja svih vrsta i uživajte u dobroj zabavi

Venerin dan

U petak, 29. rujna Venera je u Djevici – što nije dobro mjesto za nju – te je u opoziciji s Neptunom u Ribama, što se događa samo jednom godišnje, kaže astrolog Gregory Scott. "Dakle, to je Venerin dan." Isti dan Merkur prelazi u Vagu. U tom znaku taj planet komunikacije postaje više usmjeren na druge ljude, objašnjava astrolog. Dodaje da je Venerin dan važan zbog svoje rijetkosti te da nas opozicija Venere i Neptuna čini idealističnima i romantičnima čak i ako smo inače vrlo racionalni. U petak ćemo zato biti skloni vidjeti najbolje u ljudima.

Za petak dolazi i upozorenje da se ne obvezujemo ni na što dugoročno jer je moguće da bismo mogli zažaliti kasnije – kad Venera skine neptunovske ružičaste naočale. No zato je petak odličan dan da se na bilo koji način posvetimo drugima, humanitarnom radu, dobrotvornim projektima, pružanjem bilo kakve pomoći.

Subota - najbolji dan za ljubav

Mjesec u subotu prelazi u znak Vodenjaka te postaje zaokupljen apstraktnim konceptima, svjetskim pitanjima, pravdom, edukacijom i znanošću, razmišljanjem što se može učiniti za čovječanstvo. I naš će fokus biti više na svijetu oko nas, a manje na nama i našim željama, kaže G. Scott. Mjesec u Vodenjaku u trigonu je s Merkurom i Suncem u Vagi. Subota je najbolji dan ovoga tjedna za veze, i to svih vrsta; možete unaprijediti postojeće i započeti nove, naći odgovarajućeg partnera, izaći na spoj ili se dobro zabaviti s prijateljima, rodbinom i voljenim osobama. U subotu treba precrtati sve obveze u rasporedu i jednostavno dan provesti u druženjima i zabavljanju.

Prvi dan listopada, u nedjelju, Mjesec u Vodenjaku u inkonjunkciji je s Venerom u Djevici, što je aspekt koji izaziva napetost. Mars u Djevici u trigonu je s Plutonom u Jarcu. S tom kombinacijom, u nedjelju ćete dobiti poruku od svemira, nešto što trebate znati, i to preko neke osobe. Netko će u razgovoru s vama ili pred vama nešto reći – i vama će "kliknuti" i bit će vam jasno da je to poruka za vas. Ona će biti točna i vjerodostojna, moći ćete je primijeniti, na temelju nje učiniti neke promjene koje će biti u vašu korist, kaže britanski astrolog.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci