Gdje se mogu pohađati radionice kreativnog pisanja?

Želite li istraživati svoj unutarnji svijet i izraziti se riječima, a koristilo bi vam vodstvo, potražite radionice kreativnog pisanja. Ima ih mnoštvo, a vode ih renomirani pisci, književni kritičari, dramatičari, scenaristi, novinari i drugi stručnjaci. Evo gdje...

Radionice kreativnog pisanja namijenjene su svima koje zanima književnost i pisanje, bilo da im je to hobi ili svojevrsna terapija, bilo da žele izgraditi spisateljsku karijeru ili pak jednostavno žele iskusiti nešto novo. Osim što se na radionicama prorađuju razni primjeri iz književnosti, polaznici sami pišu i čitaju svoje radove, učeći na vlastitim primjerima.

Osim u CeKaPe-u, u Zagrebu se održava niz radionica kreativnog pisanja, primjerice, u književnom klubu Booksa, Centru za kulturu Trešnjevka (CeKaTe), društvu za znanstvenu fantastiku SFera, Centru Inovativne Edukacije Zagreb... CeKaPe organizira radionice i u Rijeci, a u drugim gradovima, primjerice, u Zadru, Splitu i Dubrovniku, tečajevi kreativnog pisanja održavaju se najčešće u knjižnicama.

Terapija pisanjem - isprobajte sami

Ivana Vodogažec

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci