Energija za velike stvari

Idućih tjedana svim srcem krenite u ostvarivanje svojih ciljeva

Mars je u Lavu od 2. srpnja do 18. kolovoza: "To je dug tranzit, koji će vam pomoći da ostvarite enormnu količinu posla ili projekata", kaže astrologica Loretta Standley, koja ističe "ozbiljno moćnu energiju" tog položaja. Ovo je razdoblje fantastično i za izgrađivanje snažnog tijela, dodaje astrologica. "Možete doista spržiti salo i postati mišićavi", kaže, a tu je i (za to potrebna) snaga volje koju također donosi ovaj tranzit.

"Mars u Lavu je lavljeg srca, galantan i ponosan – astrološki vitez u sjajnom oklopu", a to razdoblje idealno je da se hrabro krene u ostvarivanje svojih ciljeva, navodi se na astrološkoj stranici Horoscope Friends. "Učinite to sa stilom i svim svojim srcem." Sada "Mars jedva čeka krenuti i ispuniti energijom dio vašeg života koji u posljednje vrijeme nije vidio takvu akciju." A gdje ste to sad motivirani zablistati i izazvati poštovanje drugih, pogledajte prema svom horoskopskom znaku:

 

Ovan – Zabave, igra, hobiji, ljubav, kreativnost dobit će velik poticaj. Imate li djecu, vaše će vrijeme s njima biti osobito kvalitetno. Pravo je vrijeme i da lansirate neki kreativni pothvat ili hobi pretvorite u nešto više.

Bik – Dom i obitelj, imanje, zemlja, nekretnine, selidba, renoviranje stana ili kuće, blizak rad s roditeljima u središtu su pozornosti i vrijeme je da se pobrinete za njih.

Blizanci – Putovanje, poučavanje, učenje, pisanje, upoznavanje ljudi, poslovno povezivanje i izražavanje sebe stvari su koje su vam i inače jaka strana, a sada dobivaju osobit poticaj. Vrijeme je da se maksimalno uključite u svijet oko sebe, to će vam promijeniti život.

Rak – Sljedećih sedam tjedana imate najbolju priliku raditi na tome da dobijete povišicu, učinite isplativom neku svoju kvalitetu ili uspostavite nov i kreativniji izvor prihoda.

Lav – I inače ste u središtu pozornosti, a Mars sada to naglašava dajući vam poriv i samopouzdanje potrebne da postignete praktično sve što želite. Imate moć transformirati svoj život i pritom ostaviti trag u životima drugih.

Djevica – Vrijeme je za važne svršetke, za raščišćavanje te fizički i emocionalni detoks. Budite neko vrijeme sami ili otiđite na povlačenje – nakon toga osjećat ćete se pomlađeno na duhovnoj razini. Radite li iza scene, u velikoj instituciji, vlastima ili bolnici, bit će iznimno mnogo posla. Moguće je i kreativno buđenje ili pak tajna ljubavna veza koja će probuditi vaše skrivene strasti.

Vaga – Društvena okupljanja mjesta su na kojima Vage blistaju. I stvaraju važne veze. Idući će tjedni potpaliti vaše ambicije te vam dati golemu energiju i poriv da slijedite snove i mijenjate svoj svijet. Pred vama je vrlo aktivno razdoblje ispunjeno druženjima.

Škorpion – Budite spremni za uspon ravno na vrh: ovo je zlatnih sedam tjedana kad je riječ o vašoj karijeri. Krenite u ostvarenje najsmjelijih, najambicioznijih ciljeva.

Strijelac – Vrijeme je za najveću pustolovinu u vašem životu, putovanje koje mijenja život. Budite hrabri i zakoračite na nov teritorij – bilo da je to put u udaljene krajeve, odlazak na studij, objavljivanje svog rada ili proboj na novo tržište. Širite svoju viziju i krila!

Jarac – Bit ćete strastveno uključeni u poslovne dogovore, dijeljenje imovine, sređivanje poreza i baratanje velikim budžetima (najvjerojatnije od novca drugih ljudi). Pred vama su velike financijske promjene – ili seksualni susret što mijenja život.

Vodenjak – Idućih tjedana sve su karte u rukama drugih ljudi; oni vas izazivaju i motiviraju da se aktivno uključite – bilo da je riječ o ljubavi, kreativnosti ili borbi. Energijom su sad prožeti sporazumi i partnerstva svih vrsta – profesionalni i ljubavni. Ako ste solo, vrijeme je da dopustite da netko promijeni vaš svijet.

Ribe – Velike promjene životnog stila ono je što vam nosi ovaj tranzit. Vrlo ste motivirani da vježbate, hranite se dobro i sredite svoje zdravlje. Usto, sad bi mogao krenuti neki kreativni projekt ili biste mogli spojiti posao sa zadovoljstvom.

 

Izvori: drstandley.com; horoscopefriends.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci