Doreen Virtue: Vrijeme je važnih promjena

Nismo stvoreni da stojimo na mjestu i grčevito se držimo prošlosti – koliko god katkada teške bile, promjene nam omogućuju da rastemo i napredujemo

Dajte si dovoljno vremena za odluke

Zbog brojnih promjena i zbivanja u svijetu, od koji mnogi izazivaju uznemirenost, za ovotjednu poruku Doreen Virtue odabrala je Karte leptira za životne promjene. Prva karta za poticanje na kontemplaciju o promjenama kroz koje prolazimo je – Odluke.

Dva su glavna načina na koje se donose odluke – iz straha ili iz mudrosti i ljubavi, kaže Doreen Virtue. "Ako ego donosi odluku misleći impresionirati druge, to nikad ne uspije", dodaje. Isto tako, ako ego donosi neku odluku jer je to po njegovu mišljenju lakši put prema slavi i bogatstvu, ni to nikad ne uspijeva. Ono što uspijeva jest dati si dovoljno vremena za odluku i zatražiti božansko vodstvo – predati Bogu tu situaciju i odluku, kaže Doreen.

9 odluka u sadašnjosti zbog kojih ćete žaliti u budućnosti

"Kada trebate donijeti bilo kakvu odluku, zastanite na trenutak i predajte je Bogu", savjetuje. Osobito ako se "borite" s donošenjem neke odluke i niste sigurni kojim biste smjerom krenuli, to je upravo takav stres kojim se hrani niska energija. I to će vas odvući u pogrešnom smjeru, upozorava Doreen Virtue.

Molitva za teške trenutke: Predajte svoje brige u Božje ruke

Prizivanje iscjeljujuće energije anđela

Druga karta za ovotjednu kontemplaciju je Tjelesne promjene. Kroz njih prolazimo samim življenjem, to je dio procesa starenja. Može biti riječ i o zdravstvenom izazovu te se poziva na meditaciju i prizivanje iscjeljujuće energije i anđela koji je donose. Karta može donositi i poruku onima koji se bave iscjeljivanjem da se u njihovu radu događa neka promjena, možda promjena načina rada, dodatna izobrazba i sl. I, ponovno, ako s tim u vezi moraju donijeti odluku, Doreen im savjetuje da je predaju Bogu i daju si dovoljno vremena, umjesto da je donesu impulzivno.

Otpuštanje svega za što se držimo

Sentimentalni osjećaji ime je treće karte koja nas ovaj tjedan potiče na razmišljanje. U vezi s promjenom, ona govori o grčevitom držanju za nešto, umjesto da dopustimo nesmetan tok. Nismo stvoreni da se držimo za prošlost, osobito ako u prošlosti postoji nešto što uvijek iznova budi misli koje uznemiravaju. To je znak da je potrebno iscjeljenje, kaže Doreen Virtue i poziva na molitvu za otpuštanje svega za što se držimo kako bismo se oslobodili za potrebne promjene.  

Doreen Vitrue: Molitva za otpuštanje briga

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci