Doreen Virtue: Tjedna božićna anđeoska prognoza

Tjedan koji obiluje zbivanjima i okupljanjima vrijeme je osobnog osnaživanja donošenjem odluka koje će nam omogućiti da u svakoj situaciji zadržimo mir i širimo ga oko sebe

Marija - kraljica anđela

U tjednu uoči Božića, na samom njegovom početku, Merkur postaje retrogradan, no "nosit ćemo se s time zajedno znajući da svi osjećaju isto i prolaze kroz isto", kaže Doreen Virtue. "Blagdani mogu biti vrlo stresni ako ne pazite na svoje misli, osjećaje, energije jer to je vrijeme kad mnogi ljudi osjećaju nesigurnost da nemaju dovoljno novca za darove, mnogi su osamljeni…" U skladu s blagdanskim tjednom, Doreen Virtue odabrala je karte Marija – kraljica anđela, za koje kaže kako se razlikuje od svih njezinih špilova anđeoskih karata svojom zadivljujućom životnom energijom.

Karta za početak tjedna je Optimizam s afirmativnom molitvom "Očekujem da će se dogoditi dobre stvari i one se dogode". Ostanite pozitivni – unatoč retrogradnom Merkuru i mogućim problemima u komunikaciji, s elektroničkim uređajima, putovanjima… Pripremite se za to da stvari možda neće ići onako kako očekujete ili planirate, osigurajte dovoljno vremena, fleksibilnosti i smisla za humor da vas moguće komplikacije ne izbace iz takta.

Molim za svoju obitelj

Uz sredinu tjedna vezana je karta Obitelj te molitva "Molim za svoju obitelj te ovu situaciju predajem Bogu za odgovore, potporu i iscjeljenje". Svejedno hoćete li ili nećete biti sa svojom obitelji na blagdane, ona će doći do izražaja. I članove obitelji koji su sad na nebu možete pozvati na svoju blagdansku proslavu, možete razgovarati s njima, kaže Doreen, jer oni vas osjećaju, mogu s nebesa čuti vaše srce.

Imate li kakvo obiteljsko okupljanje, zapamtite da činite sve da ono bude što je mirnije moguće. Doreen posebno savjetuje da se ne uzimaju nikakva kemijska sredstva – stresa se moguće riješiti koristeći se prirodnom kemijom mozga: molitvom, šetnjom u prirodi, slušanjem glazbe…

Za Božić

Kraj tjedna ovaj put opisuju čak tri karte. Trijeznost – s afirmativnom molitvom "Moj bistar um lako se fokusira i koncentrira" – pomaže da se izbjegnu mamurnosti koje mogu uzrokovati rasprave i pokvariti slavlje, pomaže da se ostane bistre glave, a bez kemijskih utjecaja, srca mogu biti otvorenija.

Karta Brižnost, s molitvom "Nebo se brine o meni te svoje srce držim otvorenim za brigu o sebi, drugima i svijetu", pomaže raspršiti osamljenost i stres tako što usmjerava naše misli na to kako pomoći drugima, kako donijeti blagoslove. Kad mislimo o drugima, nadilazimo svoj ego – a on je taj koji se osjeća uznemireno – stoga je brižnost odličan protulijek za blagdanski stres.

Treća karta za vikend je Dom sa slikom arhanđela Gabriela i molitvom "Vjerujem i slijedim božansko vodstvo o svom domu". Vodite brigu o svom domu i energetski, ispunite ga molitvama, zamolite Boga i arkanđela Mihaela da pročiste energiju u vašem domu, poslužite se dimom kadulje ili eteričnim uljima… Osjetite povezanost sa svojim domom i uredite ga tako da se u njemu ne osjećate izolirano.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci