Doreen Virtue: Stiže nam neočekivano obilje!

Otvorenošću prema svim oblicima obilja, ravnotežom davanja i primanja te vjerom da će vam stići sve što vam je potrebno omogućujete ostvarenje svoje životne svrhe

Anđeli obilja

Ovotjedna poruka dolazi putem posve novog špila karata, nazvanog Anđeli obilja. Doreen Virtue osmislila ga je jer je u dugogodišnjem radu s ljudima primijetila da mnogi odgađaju posvećivanje svojoj životnoj svrsi dajući prednost materijalnoj sigurnosti, očekujući dobitak na lotu, povišicu… jer misle da će im to omogućiti da se bave onim što osjećaju svojim pozivom.

"No stvari ne funkcioniraju tako", ističe Doreen. "Bog nas poziva da imamo vjere i krenemo prije no što dobijemo ikakav znak potpore." Naravno, to želimo učiniti racionalno, dodaje; nećemo, primjerice, ostaviti dobar posao da bismo postali iscjelitelji, nego ćemo učiniti postupan prijelaz baveći se time najprije pola radnog vremena. Stoga je vodstvo koje je primala godinama odlučila preliti u nove karte, stilom slične kartama Anđeli vam govore, s porukom na samim kartama. 

Neočekivani dobitak

Za početak tjedna Doreen Virtue izvukla je dvije karte – prva od njih je Neočekivano obilje – Povećanje obilja dolazi u mnogim različitim oblicima, od kojih su neki neočekivani. Budite otvoreni za primanje i znajte da vam ovo obilje dolazi kao potpora vašoj životnoj svrsi, zdravlju i dobrotvornom radu. "To je karta vjerovanja u neočekivan izvor obilja", kaže Doreen Virtue. Također, valja imati na umu da obilje ne mora nužno značiti novac: postoje različiti oblici obilja, pa i sam osjećaj da imate dovoljno – dovoljno vremena, samopouzdanja, ljubavi, prijateljstva, zdravlja…

"Nešto vam dolazi ovaj tjedan, nazovimo to bonusom", kaže Doreen. Druga je karta Riječi obilja – Imate sposobnost trenutačnog manifestiranja obilja biranjem moćnih pozitivnih riječi. Svoju i svjetsku ekonomsku situaciju uvijek opisujte riječima punim ljubavi i optimizma, i to ćete privući za sebe i druge. Ono što govorimo, to doživljavamo, ističe Doreen, a ovo je krasan način da započnemo ovaj tjedan.

Dajte i molite

I za sredinu tjedna izvučene su dvije karte. Prva je Donacije i dobrotvorni rad – s radošću dajte organizacijama i pojedincima koji vas duhovno podupiru i inspiriraju te znajte da će vam se vaša velikodušnost višestruko vratiti na čudesne načine. Vrijeme, stvari, novac i drugi resursi koje donirate osigurat će da se vaša pozitivna energija multiplicira. "Sve ono čega trebate više – najprije donirajte pa će vam više toga doći", objašnjava Doreen.

Trebate li, primjerice, nov namještaj – donirajte koji komad namještaja; trebate li više vremena – posvetite nekome ili nečemu svoje vrijeme; trebate li više novca – donirajte nešto novca… "To je drevna tajna manifestiranja koja uistinu djeluje. No, s druge strane, ne bismo smjeli davati da bismo dobili jer to je sebično. A to poništava cijelu svrhu jer ako ste sebični, niste sretni – svrha svega je vaša sreća i da činite pravu stvar." Ova karta govori i da osjećamo veliku želju pomoći onima kojima je to potrebno, podići one kojima je teško…

Druga karta za sredinu tjedna je Moć molitve – Predajte ovu situaciju Bogu za podizanje i iscjeljenje te budite otvoreni prema čudima. Nebeski neograničeni izvori, ljubav i odgovori čekaju vaše molitve. Djelujte prema vodstvu koje vam Bog daje kao odgovor na vaše molitve. I molitva je način pomoći drugim ljudima, oblik davanja – a time i obilja, kaže Doreen.   

I na kraju ljubav...

O kraju tjedna govori karta Partnerstvo – Pustite u svoj privatni život i karijeru zdravo partnerstvo koje će vam dati potporu i obje će strane od toga imati koristi. Primate pomoć od neba i osobe koja vam donosi potrebne resurse i vještine. U današnje je doba vjerojatnije da će osoba koja ima ideju za neki posao u njega ući s partnerom, navedeno je u studijama koje je Doreen Virtue proučavala tijekom rada na svojoj knjizi Hrabrost da se bude kreativan.

Mnogi ljudi koji imaju sjajne ideje kako pomoći svijetu ili ideje za kreativan posao često stanu jer osjećaju da nemaju sve potrebno znanje, potreban novac… Partnerstvo je način da se omogući cjelovita početna pozicija u ostvarivanju ideje i pokretanju posla, kaže Doreen. "Ne morate sve znati, ne morate imati novac da biste nešto počeli jer mnogi vam partneri mogu pomoći." 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci