Doreen Virtue: Srca se otvaraju ljubavi

Ovaj tjedan obilježavaju mnoge razine ljubavi – od onoga čime se volimo baviti, preko prihvaćanja ljubavi i pomoći drugih sve do velike romantične ljubavi koja je na pomolu

Ponovno zaljubljivanje u svoj život i posao

Ovo je tjedan koji obilježava Valentinovo, stoga je Doreen Virtue odabrala karte Romance Angels Oracle Cards, posvećene ljubavnom životu. No one su primjenjive i na bilo koje drugo životno područje – "čak i zaljubljivanje u sam život", kaže Doreen.

Poruku za ponedjeljak i utorak donosi karta Financije i karijera – Financijska pitanja trenutačno su faktor u vašem ljubavnom životu. Možda se svađate s partnerom zbog financija ili ste zbog novca zabrinuti i pod stresom te to loše utječe na vaš ljubavni život.

Kad je pak riječ o karijeri, najbolje ćete je ostvariti baveći se nečim što strastveno volite – to će vam dati osjećaj ispunjenosti svojim poslom te omogućiti uspjeh. Katkad se uspješna karijera razvije iz volontiranja vezanog uz nešto prema čemu osjećate strast. "Valentinovo će biti o ponovnom zaljubljivanju u svoj život i karijeru", kaže Doreen.

Otpustite kontrolu i dopustite da se situacija prirodno razvije

O sredini tjedna govori karta Otpustite kontrolu – Dopustite da se ova situacija prirodno razvije. To ime veze s međuovisnošću u vezi, željom da se kontrolira ono što čini partner – budući da nitko ne voli da ga se kontrolira i osjeća takve pokušaje, to svaki put ima posve suprotan učinak od željenog. "Možda doista znate što je najbolje, no postoje nježni načini da se to pokaže, bez nametanja svoje volje drugima", kaže Doreen.

Uz to ide karta Dajte prijateljima da vam pomognu – Zatražite i prihvatite potporu od drugih. Želja za kontrolom odražava se i kao nevoljkost da se prihvati nečija pomoć, osoba sve želi napraviti sama, bilo zbog toga što smatra da samo ona zna najbolje, bilo iz straha da će prihvaćanjem pomoći ispasti slaba ili poslije toga imati obveze prema drugima, ili pak da će ih time gnjaviti. "Dopustite da vam se pomogne, to je važan dio ljubavi, vrlo važan dio brige o sebi", kaže Doreen. "Dopustite si primati, a ne samo cijelo vrijeme davati."

Imajte povjerenja, to je ljubav vašega života

I o vikendu govore dvije karte, prva je Povjerenje – Ova situacija od vas traži da imate povjerenja. Povjerenje traži da se predate, otpustite kontrolu, objašnjava Doreen Virtue. "Vjerujte Božjoj volji za vas. Volja vašeg višeg ja jedno je s Božjom voljom, ona nije vama strana volja. Zapravo, ego je strana volja. Vaše više ja želi najbolje za vas", kaže Doreen.

Zato se upitajte kako bi se vaš život promijenio da ga vodi vaše više ja, što je prva stvar koja vam pritom pada na pamet. Karta govori i o povjerenju u proces u svom ljubavnom životu, povjerenju u svog partnera – otpustite bilo koji dio sebe koji se opire otvaranju srca ljubavi. A tada se događa upravo ono što poručuje druga karta za ovaj vikend Prava ljubav – To je romansa života! Riječ je o romantičnoj ljubavi, nalaženju "one prave" osobe, pred vama je velika ljubav.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci