Doreen Virtue: Primite darove s neba

U svemu je važna ravnoteža, pa tako i u davanju i primanju: zadnji tjedan u 2016. godini vrijeme je primanja. Prihvatite svu pomoć i darove što vam se nude te uvijek imajte na umu da zaslužujete primati dobro na sve načine

Čak i ako ne vidite rezultate, imate pomoć

Za ovaj tjedan, koji završava na sam početak nove godine, Doreen Virtue odabrala je karte čarobnih sirena i dupina zbog velike moći sirena, energije vode i prodiranja u dubine podsvijesti baš kao što sirene i dupini zaranjaju u vodu. "Sada je na površinu isplivalo mnogo emocija, možda osjećate da ste iznimno osjetljivi", kaže Doreen.

Poruka za početak tjedna je – Imate pomoć: čak i ako sad ne vidite rezultate, imate pomoć s neba. "To vas podsjeća da iako na površini stvari možda izgledaju uznemiravajuće, kaotično ili stresno, Bog i anđeli rade na tome da vam pomognu", oni čuju vaše molitve i odgovaraju na njih. No zahtijevaju malo strpljenja, osobito ako tražite nešto što uključuje izbore drugih ljudi temeljene na njihovoj slobodnoj volji.

Uz ovu je kartu vezano i prepuštanje – prepuštanje kontrole, koju zahtijeva ego, dopuštanje samome sebi da vam se pomogne, bez reakcije ega da time pokazujete svoju slabost, da ostajete nekome nešto dužni, čak i da niste vrijedni te pomoći, pogotovo kad je riječ o pomoći s neba. Dopustite da vam se pomogne, dopustite sami sebi primati darove, kaže Doreen, ističući: "Da, ovdje ste da pomažete, da dajete darove, ali i da to držite u ravnoteži tako što i primate."

2017. je - 1!

Ono što trebate dolazi s ovim mlađakom

Sredini tjedna pečat daje moćan mlađak. "Kaže se da ako niste dobili ono što ste željeli, to sada dolazi vama s ovim mlađakom. Posljednji mladi Mjesec u ovoj godini (29. 12. 2016.) bit će vrijeme primanja", kaže Doreen Virtue. A karta za taj dio tjedna je Nova zora: Najgore je sada iza vas, a na horizontu su pozitivna nova iskustva. Metaforički govoreći, nije bitno kakve ste karte dobili, nego kako ćete s njima odigrati – što je poruka ne samo za ovaj dio tjedna nego i za 2017. godinu.

Dostojnost – karta za vikend – savršeno se nastavlja na prethodne karte i zaokružuje poruku za ovaj tjedan: Znajte da zaslužujete primati dobro na sve načine. Druga karta za kraj tjedna, koji je ujedno početak nove godine, jest poput novogodišnje odluke i poručuje: Oslobodite se – iskušajte različite pothvate i iskustva kao način odrastanja i učenja.

Da možete pucnuti prstom i promijeniti nešto što vam se ne sviđa, nešto čega se želite osloboditi, što bi vam prvo palo na pamet? To je i poruka koja osnažuje, pokazujući vam da imate mogućnost izbora; niste žrtva – osim ako sami ne vjerujete da ste žrtva, snažni ste, ističe Doreen. Ovdje ste da se oslobodite svega što vas vuče unatrag.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci