Doreen Virtue: Prikupite snagu za korak u novom smjeru

Sve tri karte koje je Doreen izvukla za ovaj tjedan pokazuju potrebu za odlaskom...

Karte iz Čarobnih poruka vila poslužile su ovaj put Doreen Virtue u prenošenju poruka za ovaj tjedan. "Volim ih jer su tako uzemljene i osjećam da to trebamo – stvarnu praktičnu povezanost s našim božanskim elementarnim prijateljima", kaže Doreen na početku ovotjedne anđeoske prognoze.

Ne možete samo davati i davati

Prva karta koji je Doreen izvukla za ovaj tjedan je Praznik – Odgovor koji tražite može se naći tijekom odmora. Jeste li umorni, osjećate li potrebu za povlačenjem na mirno mjesto? Odlazak na odmor ne mora nužno trajati dva tjedna; isto tako nije nužno da se negdje ide, može se ostati kod kuće, isključiti se iz svega i odmarati. To može biti i doista samo nekoliko minuta u prirodi, kratko drijemanje, vrijeme za čitanje, meditiranje, molitva… – što god da vam prvo padne na pamet kako to trebate.

Ne možete samo davati i davati, morate naći vremena za sebe, nadoknaditi energiju kako biste mogli više dati drugima. Ova karta također može značiti da će prvi dio tjedna biti intenzivan pa će vam odmor biti potreban te da ćete imati hrabrosti pobrinuti se za sebe radi vlastite dobrobiti.

Nova karijera?

Druga karta za ovaj tjedan je Nova karijera – fokus vašeg posla mijenja se u pozitivnom, novom i uspješnom smjeru. Možda vam posao izaziva stres, kaže Doreen Virtue, ili su financije izvor stresa, pa vam je potreban drugi posao ili nova karijera koja će za vas imati više smisla i omogućiti vam da zadovoljite svoje potrebe.

Naglasak na novoj karijeri može značiti i da ćete, primjerice, otputovati na povlačenje te ondje prisustvovati seminaru koji ima veze s vašom novom karijerom, da ćete razgovarati s mentorom, pročitati knjigu ili se upisati na tečaj, naći vremena za sebe da u miru dobijete jasno vodstvo što vam je činiti, u kojem smjeru krenuti i koji korak napraviti.

Prekinite nezdravu situaciju

Treća karta je Udaljite se – napustite nezdravu situaciju i uživajte u vratima koja će se, kao rezultat toga, otvoriti. "Sve tri karte pokazuju potrebu za odlaskom", kaže Doreen. Ako vam posao omogućuje da uzmete koji dan odmora, ovo je dobar trenutak da ih iskoristite kako biste dotjerali svoj životopis, razgovarali s mentorom, povezali se s ljudima iz svoje branše, osjetili se osnaženima, savjetuje Doreen Virtue.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci