Doreen Virtue: Ostanite vjerni sebi

U ovotjednoj anđeoskoj prognozi (7. - 14. 8. 2017.) Doreen Virtue prenosi poruke arkanđela Gabriela...

Detoks od nezdrave hrane, posla, ljudi

Ovaj tjedan poruka dolazi putem Karata arhanđela Gabriela. Prva je karta Vrijeme je za detoksikaciju – "Otpustite toksine iz svoga tijela, uma i prehrane". "Kad mislimo o detoksikaciji, pomislimo na ono što jedemo i pijemo – i to je važno", kaže Doreen Virtue, koja je prije 21 godinu dobila poruku da iz prehrane izbaci namirnice životinjskog podrijetla, junk food, kavu i alkohol. No intuitivno osjećamo i da trebamo pročistiti svoj okoliš – gdje živimo, gdje radimo, tko je u našem krugu prijatelja – jer sve to utječe na nas. "Čak i ono što gledamo i slušamo", dodaje Doreen.

Slijede dvije zajedno izvučene karte – prva od njih je Pisanje dnevnika – "Redovito pisanje o svojim osjećajima i aktivnostima potiče kreativne ideje i izgrađuje vaše samopouzdanje kao pisca". "To je krasan način detoksikacije, izbacivanje iz svoga uma bilo kakvoga konflikta, konfuzije… ili samo potreba da otvorite srce", kaže Doreen. Usto, to je sjajan način da počnete pisati knjigu ako to neprestano odgađate – malo-pomalo iznoseći svoje trenutačne misli.

Vjerovati u izvornu poruku kakvu smo dobili od Boga

Ovome savršeno odgovara s njom zajedno izvučena karta Podijelite svoju umjetnost sa svijetom – "Vrijeme je da dopustite drugima da uživaju u važem kreativnom radu". Ako ste pisali, slikali ili imate ideju ili bilo kakav kreativni poticaj, ovo je znak da razmislite o širenju kruga ljudi koji mogu imati koristi od vašeg stvaranja, savjetuje Doreen Virtue. "Nemojte se bojati to podijeliti."

Ostanite vjerni sebi zadnja je karta za ovaj tjedan. Njena je poruka "Nemojte razvodniti svoje ideje niti u vezi s njima pristati na kompromis. Slušajte, vjerujte i slijedite svoj unutarnji glas". "To je karta o autentičnosti, o vjerovanju u poruku koju vam je dao Bog iako se trenutačno možda ne čini logičnom. Božje su poruke uvijek pozitivne, afirmiraju život i uvijek o nečemu što će pomoći drugima te donijeti mir i radost u situaciju."

To je i poruka onima koji su na kreativnom putu da vjeruju u izvornu poruku kakvu su dobili od Boga, bilo da je posrijedi ideja, nadahnuće, otkrivenje, te da je ne razvodne, komercijaliziraju ili njenim ostvarenjem pokušavaju zadovoljiti druge ljude.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci