Doreen Virtue: Iskoristite tjedan osobne obnove

Ovo je vrijeme da procvjetate izlazeći iz razdoblja tame na svjetlo, baš poput cvijeta nakon zime. Vjerujte u svoje unutarnje vodstvo i s ljubavlju izražavajte svoje pravo ja, kako izvana tako i iznutra

Vjerujte svom unutarnjem vodstvu

Čarobne poruke vila karte su koje donose poruku za ovaj tjedan. Prva je Izrazite svoju individualnostDopustite svojem istinskom ja da blista jer vi ste sjajni. "Poruka je: 'Budite svoji'", kaže Doreen Virtue. Vjerujte sebi, svojim unutarnjim porukama, vjerujte svojem vodstvu. "Ako niste sigurni dolazi li to od Boga ili od niže energije, molite u vezi s time, kažite: 'Bože, Isuse, jesam li na pravome putu?'" savjetuje Doreen i dodaje da će odgovor biti vrlo jasan, a često stiže u snovima. Stoga, obratite pozornost na svoje snove.

Srednja karta je Moć cvijeća – Provedite vrijeme s cvijećem i cvjetnim esencijama kako biste povećali svoju osobnu iscjeliteljsku moć. Zanimljivo je što se pojavila ova karta jer, kako kaže Doreen Virtue, gotovo da je za ovotjednu poruku ponijela karte Terapija cvijećem!

Proljeće je, sve cvjeta, događaju se mnoge promjene u vašem životu, pojavljuju se novi smjerovi… Primijetite da i vi cvjetate, da se rascvjetava dio vas koji se obnavlja, uskrsava. Za neke ljude pak ova karta doslovno znači da za iscjeljenje rade s cvijećem i cvjetnim esencijama. To može biti za iscjeljenje vas, vaših klijenata, kućnih ljubimaca…

Duhovni učitelj

Treća karta za ovaj tjedan je Duhovni učitelj – Vaša životna svrha uključuje učenje drugih o iscjeljenju i duhovnosti. "Što vam prvo pada na pamet kad vidite ovu kartu? Je li to 'Aha, naravno, znao/la sam to' ili možda to već činite i sada dižete na iduću razinu?" pita Doreen. Bilo što da je posrijedi, ne možemo ne učiti jer gdje god da idemo, s kim god da jesmo, učimo o miru ili učimo o grubosti; ili smo uzor ljubavi ili smo loš uzor koji pokazuje što ne treba činiti kad smo pod stresom.

"Jer, svi doživljavaju stres, nije pitanje jeste li pod stresom, nego što činite s njim", ističe Doreen. Razne se stvari događaju na ovome svijetu, pa i teškoće, loše stvari, krize, katastrofe. "Bog nije obećao da ćemo imati savršeno miran život, no ono što je obećao jest da će on i anđeli biti uz vas svaki korak na vašem putu."

Molitva za proljetnu obnovu Doreen Virtue

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci