Darujemo hit knjigu 'Kako manje misliti'

Autorica Christel Petitcollin napisala je pozitivnu i optimističnu knjigu koja pokazuje da biti drukčiji ne znači biti manjkav te da kompleksno mišljenje i hipersenzibilnost skrivaju veliku moć. Osvojite ovaj veliki hit koji otkriva malo poznati fenomen iznimnomislećih!

Bližnji ti govore da postavljaš previše pitanja. U tvojoj se glavi uvijek nešto kovitla – ponekad sanjaš o tome da pritisneš tipku za isključivanje uma. Imaš dojam da si s drugog planeta. Ne uspijevaš pronaći svoje mjesto. Osjećaš se neshvaćeno. Opisuje li ijedna od ovih rečenica baš tebe? Ako je tako, zacijelo ćeš se prepoznati u profilu iznimno misleće osobe.

Biti iznimnomisleći je zbilja zamorno, ali tvoj mozak - upravo taj koji previše razmišlja, pravi je dragulj. Njegova suptilnost, složenost i brzina kojom djeluje, zaista su zadivljujući a po snazi ga se može usporediti s motorom Formule 1. Ali trkaći bolid nije običan automobil. Kada ga vozi netko nevješt, može se pokazati krhkim i pogibeljnim. Da bi iskoristio svoje potencijale, traži vozača najviše klase i primjerenu pistu. Dosad te je tvoj nestašni mozak vodio po bespućima. No vrijeme je da preuzmeš upravljač i to već od danas.

Jeste li 'iznimnomisleći' i zašto je to dobro?

Zahvaljujući knjizi 'Kako manje misliti' autorice Christel Petitcollin naučit ćeš iskorištavati izvanredne mogućnosti svoga mozga koji ti se prije činio neuhvatljivim! A usto ćeš osjetiti i olakšanje te, prihvativši sebe i svoj fantastični um, napokon odahnuti punim grudima.

Tri čitatelja koja nam se u najkraćem roku, odnosno do 25. rujna, jave e-poštom sa svojim podacima i kućnom adresom na e-mail: sensaklub@adriamedia.hr nagradit ćemo s tri primjerka ove poučne i praktične knjige.

Kako manje misliti

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci