Dani su odlične komunikacije i zbližavanja

Kraj tjedna obilježit će iskrena, duboka i intuitivna komunikacija – iskoristite pozitivnu energiju tih dana za povezivanje s drugima i ostvarenje bliskih veza koja će imati golem utjecaj na vaš život

Nježne energije i duhovni rad

U petak, 21. travnja Mjesec ulazi u znak Riba, u sekstilu je sa Suncem, a u kvadratu s Marsom u Blizancima. "To je odličan dan za komunikaciju te za osjetljivost na potrebe drugih ljudi", kaže astrolog Gregory Scott. Petak je zato kao stvoren za iskrenu, duboku komunikaciju među ljudima, u kojoj su sugovornici istinski zainteresirani za ono što im drugi govore. To je odličan dan da se nekoga dobro upozna i s njime izgradi bliska osobna veza.

Mjesec u Ribama u subotu će biti u konjunkciji s Neptunom, a u inkonjunkciji (150 stupnjeva) s Jupiterom u Vagi. Subota će stoga biti eteričan, snolik dan, u kojem će intuicija biti naglašena pa je to sjajan dan za analizu snova, vizije, spiritualan rad. Energije povezane sa subotom vrlo su nježne, eterične, što se odnosi i na naše odnose s drugim ljudima. To je još jedan dan odličan za komunikaciju, i to još dublju i intuitivnu, te za izgradnju mostova među ljudima.

Dani za smislene veze i duboka povezivanja

U nedjelju mjesec prelazi u znak Ovna te je u konjunkciji s Venerom u Ribama, koja je nedavno također bila u Ovnu. Zamjetan je balans energija: Mjesec u Ovnu čini nas osjetljivima, ali i usredotočenima da se nešto obavi, dok je Venera u Ribama nesebična i potpuno usredotočena na druge. Budući da je nedavno bila u Ovnu i retrogradna, sada je vrlo pozitivna i "funkcionalna", kaže G. Scott.

"To je uistinu čudan balans energija, ali na vrlo vrlo dobar način jer nas spaja s drugim ljudima", kaže britanski astrolog i zaključuje: "Petak, subota i nedjelja sjajni su dani kad možemo uspostaviti smislene veze, koje su iskrene i istinske te nam služe na našem putovanju duše. Samo nekolicina ljudi koji uđu u naš život uistinu nas dodirne i ima golem doprinos i utjecaj, a ova tri dana obilježit će takva energija."

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci