Astrologija za dušu: Možete više i bolje!

Sad je vrijeme da vidite tko ste i koliko ste snažni, suočite se s demonima prošlosti te sagledate svoje navike i obrasce kako biste se riješili onoga što vas sprječava da evoluirate

Sad smo između budućnosti i prošlosti

Govoreći o "ciklusima ovih dana", astrolog Kaypacha uz Jupiterov boravak u Škorpionu naglašava ljubav, intimnost, partnerstvo i vezu. Mars mijenja znak svog boravka te ulazi u Vodenjaka; svojom je moćnom muškom energijom u kvadratu s Uranom, donoseći iznenadne promjene.

A Venera ulazi u topao, mek znak Raka te dolazi u opoziciju sa Saturnom u Jarcu. Prošlost i budućnost: Mars, Vodenjak i Uran – daju nam uvid, otvaraju naše treće oko, potiču na preispitivanje "koja ja najviša verzija mene i mog života", "što doista želim učiniti prije nego što umrem". Saturn je prošlost, a Venera je u znaku kojim vlada Mjesec, koji je također usmjeren na prošlost.

Sada je između budućnosti i prošlosti, i mi smo između budućnosti i prošlosti. U stanovitom je smislu srčana čakra u sredini između podzemnog svijeta i Saturna, vladara korijenske čakre, prošlosti, te Urana i Neptuna, gornjeg, nebeskog svijeta, budućnosti.

Kad idete na putovanje, spakirate li cijelu kuću?

"Ovdje su zanimljive lekcije", kaže Kaypacha. Koje veze želimo zadržati, što traži Saturn, a što također ima veze s ciljevima. "Ako imam tu novu budućnost, vučem li sve sa sobom?" pitanje je koje se nameće, a uz koje astrolog dodaje: "Kad idete na putovanje, spakirate li cijelu kuću? Ne bih rekao... Morate odabrati: 'Ova mi veza daje potporu', 'Ovu vezu moram prekinuti, otpustiti, prerezati te spone'..."

Sad je potrebno nanovo sagledati stvari jer i Jupiter i Saturn su retrogradni. Razmislite o svojim navikama, obrascima, kako se u to uklapa vaše djetinjstvo, tko ste bili cijelog svog života sve dosad, a više to ne želite biti... razmislite što ćete ponijeti dalje, a što ostaviti za sobom. Hoćete li u budućnosti evoluirati u više razine svijesti ili pak deevoluirati; hoćete li ostvariti svoje snove, vizije budućnosti, višu verziju sebe, ili dopustiti da vas prošlost, tijelo, nagoni, instinkti... vuku dolje jer su prejaki i u njima ste se navikli nalaziti utjehu?

Dopustite drugima da vas testiraju

"Ali Saturn kaže: 'Ne!' Saturn, Vodenjak, Uran i sjeverni Mjesečev čvor u Lavu kažu: 'Ne! Ti to možeš! Ti možeš biti ta viša verzija, možeš nanovo kreirati sebe, možeš više i bolje!'" ističe Kaypacha i savjetuje da se držite svog puta, ostanete na svom kursu, te činite ono što je potrebno za to: meditirate, postavljate namjere, tražite duhovno vodstvo... i mijenjate to što mislite da jeste.

Sad je vrijeme da vidimo tko to doista jesmo, koliko smo snažni, koliko je jaka naša volja i istina, vrijeme je da se suočimo s demonima prošlosti. "Rastegnite se, otvorite, budite viđeni, dopustite sebi da budete viđeni", savjetuje astrolog, "dopustite drugima da vas testiraju."

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci