Astro: Svemir nas podupire da okrenemo novi list

Golema moć sad nam je na raspolaganju, a imamo i slobodu upotrijebiti je za unapređenje ne samo svojih života, nego i društva

Egzaktna konjunkcija Marsa i Plutona u Jarcu - važna konstelacija

Venera je u utorak, 24. travnja 2018. ušla u znak Blizanaca, a četvrtak će obilježiti egzaktna konjunkcija Marsa i Plutona u Jarcu, djelovanje koje se osjeća već tjedan dana, a osjećat će se i idući tjedan, kaže astrolog Kaypacha, jedan od astrologa The New Paradigm Astrology Cooperative.

U petak je Merkur u trigonu sa sjevernim Mjesečevim čvorom, a Sunce je u nedjelju u trigonu sa Saturnom. Mjesec prolazi kroz znak Djevice i ulazi u Vagu u četvrtak, 26. travnja, što je poput izlaska, i to kako bi se ušlo u partnerstvo, vezu.

Tu je i konjunkcija Sunca i Urana, naglašavajući revolucionaran ton koji je za četiri tjedna postavio nedavni Mlađak u Ovnu 16. travnja, tada također u konjunkciji s Uranom. "Stoga će doista biti zanimljivo vidjeti kako se svi mi, pojedinci, možemo povezati, ujediniti i komunicirati da bismo izgradili društvene strukture i institucije koje nisu poput onih starih, patrijarhalnih", kaže astrolog.

U nedjelju Mjesec prelazi u Škorpiona, znak u kojem je u ponedjeljak (u 1.58) mlađak. On je u kvadratu s Mjesečevim čvorovima te veoma moćan. Mjesec potom, također u ponedjeljak, dolazi u konjunkciju s Jupiterom.

Počinje novi ciklus

Kako se susreću Mars i Pluton, na raspolaganju imamo golemu moć. Njihovom konjunkcijom počinje novi ciklus. A taj novi ciklus može biti jedinstvo i raznolikost. Ovo je doba Vodenjaka, traži od svakoga od nas da otvorimo srce, da proširimo svoju svijest umjesto da isključujemo, preobraćujemo, osuđujemo", naglašava Kaypacha.

Pluton, naime, predstavlja snagu evolucije, stoga sadašnja energija od svakoga među nama zahtijeva da povisimo ljestvicu, otpustimo stara uvjetovanja te ograničavajuće osobine i/ili navike kako bismo uistinu bili najbolja verzija sebe.

Zahvaljujući sadašnjim planetarnim utjecajima, uz golemu moć imamo i golemu slobodu tu moć upotrijebiti onako kako nam to najbolje odgovara – ali u skladu s višim vodstvom, a ne vođeni osobnom pohlepom, potrebama, ciljevima, željama..., kako ta moć ne bi postala manipulativna. Sada, više nego ikada prije, imamo kozmičku potporu da doista okrenemo novi list u svom životu.

Izvor: https://www.youtube.…­/watch?v=R4JlrY2x-Hg 

https://newparadigma…­y.com/category/pele/

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci