Astro: Nemojte propustiti priliku za ljubav!

Romantičnost je u zraku, a zvijezde omogućuju ostvarenje ljubavnih snova

Nikad nije izgledalo ovako dobro

Ključna riječ ovog tjedna je – ljubav. Izvrsne prilike za romantičnost i strast obilježit će i produljeni vikend koji je pred nama, najavljuje astrolog Gregory Scott. U četvrtak 22. lipnja Mjesec u Blizancima u trigonu je s Jupiterom u Vagi. Mjesec u Blizancima vrlo je komunikativan, a Jupiter u Vagi donosi sreću iz povezivanja s drugim ljudima. Stoga ćete u četvrtak imati veliku želju za komunikacijom, što otvara vrata prilikama jer komunikacijom aktivirate sreću koju donosi Jupiter. Mjesec je u kvadratu s Neptunom u Ribama, a u inkonjunkciji s Plutonom u Jarcu.

I četvrtak je stoga, zaključuje britanski astrolog, idealan za ljubav – idealan za komunikaciju, zbližavanje, sanjanje i ostvarenje tih snova. Pluton u Jarcu omogućuje transformaciju i promjenu, materijaliziranje snova u realnom svijetu. "Četvrtak je idealan dan za započinjanje nove veze", ističe G. Scott i dodaje da sjajne prilike za to nude i ostali dani. Čak i onim trenutačnim samcima koji su se – kao i on – opekli u prošlim vezama savjetuje da u četvrtak "budu dostupni" i otvoreni prema onome što će im dan donijeti. Jer "nikad nije izgledalo ovako dobro" za zasnivanje nove veze, naglašava britanski astrolog.

"Volim te, počnimo živjeti zajedno"

U petak Mjesec ulazi u znak Raka pa će taj osjećajan znak biti osobito naglašen jer je u njemu odnedavno i Sunce. Bit ćemo usredotočeni na svoje osjećaje, a manje zainteresirani za ideje i razmjenu ideja s drugima, kaže G. Scott. Budući da Mjesec u Raku žudi za povezivanjem na intimnoj razini, petak je dan za jačanje intimnih veza.

Mjesec je u petak u sekstilu s Uranom u Ovnu: imate li san, učinit ćete što je potrebno da ga ostvarite jer ste fokusirani na to kakav je vaš život trenutačno, a kakav želite da bude – zahvaljujući tome što je Mjesec u Raku, to ćete jednostavno osjetiti. Veza s Uranom u Ovnu dat će vam motivaciju, želju i nagon za djelovanje kako biste ostvarili ono što želite. "Stoga je petak dan da nekome kažete: 'Volim te, počnimo živjeti zajedno' ili 'Volim te, vjenčajmo se'", kaže G. Scott, "jer vam je vrlo, vrlo jasno što želite."

Ako ste sami, otvorite oči. Ljubav je u zraku

Subotu obilježava Mlađak u Raku, što će dodatno naglasiti osjećajnost i romantičnost. Mjesec je taj dan u sekstilu s Venerom u Biku, što donosi veliku dozu senzualnosti i tjelesne privlačnosti. "Ako ste sami, otvorite oči i uši", savjetuje G. Scott.

I, na posljetku, u nedjelju Mjesec prelazi u znak Lava. Mars u Raku u trigonu je s Neptunom u Ribama. U nedjelju ćete biti uzbuđeni zbog romantičnih prilika koje su vam dostupne; dotad ćete možda već i imati neka divna nova ljubavna iskustva. U svakom slučaju, i dalje ste odlučni ostvariti svoje snove.

Onima kojima možda manjka samopouzdanja i trebaju ojačati uvjerenje da zaslužuju ljubav i sreću, G. Scott preporučuje afirmacije kojima će se otvoriti ljubavi i romantičnim prilikama koje ovi dani nude. Iskoristite ih, ističe, "mislim da ćete biti vrlo ugodno iznenađeni. Ljubav je u zraku, ovo je divno vrijeme."

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci