Astro: Koliko smo izdržljivi i dosljedni?

Ovih dana na nebu se susreću Merkur, Saturn i Uran i nose pomalo kaotično vrijeme puno kontradiktornih energija i akcija. Uranovo dijete daje nam navigaciju za ovo nezgodno razdoblje...

Puno akcije, planirane i neplanirane

Ovih se dana na nebu susreću Merkur, Saturn i Uran, što znači da je vrijeme da se malo bolje organiziramo, prionemo na posao, isplaniramo i krenemo u akciju. Iznenadit ćete se koliko ćete stvari moći obaviti; otići na roditeljski, pa u kupnju i platiti račune, skoknuti na fitness, vratiti knjige u knjižnicu, napraviti nabrzinu neki kolač, izglačati košulju za sutra i zaletjeti se do prijateljice na kavu, koja se lako može pretvoriti u filozofska razglabanja i pitanja dobra i zla, morala, pravde i slično.

Sve se može činiti čak neplanski, tj. bit će radnji koje niste ni mislili napraviti, ali se nekako dogodilo, onako usputno, pa možda putem sretnete prijateljicu iz osnovne ili se izbezumite nasred ulice jer ste ugledali strogog profesora koji vas je ‘tlačio’ u srednjoj, ali, ispostavilo se kasnije, dobro je što je bio takav.

Što još? Možemo srediti stvari po kući, u uredu, dvorištu, kao i sve te naprave koje nam vjerno služe u dnevnim kretnjama. Oni koji studiraju neka stisnu i zagriju tu stolicu, nema veze što će možda uletjeti neki neplanirani izlazak - kad se oporavite, vratite se učenju i zadacima.

Pitanja koja su aktualna sljedećih 20-ak dana

Nadalje, Merkur u Strijelcu (u konjunkciji sa Saturnom) pitat će nas koliko zapravo znamo, služi li nam to znanje i uspijevamo li ga materijalizirati. Mnogi će shvatiti da i ne znaju baš onoliko koliko su mislili da znaju ili da jednostavno to što znaju nije dovoljno, stoga će vjerojatno razmišljati i o upisima na tečajeve i radionice, što bi u budućnosti moglo donijeti dodatnu ili bolju zaradu.

Također, pitanje je (zapravo je dosta pitanja u ovom razdoblju) kako rješavamo probleme, što je to što nas koči ili unazađuje, kakvi smo s rokovima i pritiscima, jesmo li metodični, kako podnosimo kritiku, koliko smo izdržljivi i dosljedni - sve su to teme i pitanja koja mogu biti aktualna sljedećih dvadestak dana.

"Ekonomični" s optimizmom

Merkur i Saturn u Strijelcu poručuju nam da budemo oprezni i "ekonomični" s optimizmom, pokušajte se fokusirati na bitno te jasno odredite prioritete. Disciplina će biti važna jer će nam Uran remetiti planove i raspored nekom dodatnom obavezom pa bi ovo vrijeme moglo biti dosta isprekidano, iritantno, 'vijugavo', s iznenađenjima, pomalo stihijski, ali s bljeskovima genijalnosti, raznih spoznaja, inspirativnih dijaloga, otkrića, novih uvida, ideja, zamisli.

Pokušajte biti otvoreni i ne dozvolite strahu (Saturnu) da preuzme kontrolu, ne bježite od odgovornosti. Učite, pripremajte se, naučite vježbe koje otklanjaju tremu i nervozu.

A, da! Kad god je u priču upleten Uran, to znači da je naglašena hirovitost, tvrdoglavost i potreba za slobodom, kako kod ljudi, tako i kod pametnih tehničkih napravica, kao što su mobiteli, laptopi, ruteri, pametni satovi, strojevi, koji će malo raditi, malo ne – isto je sa strujom, internetom i inim mrežama. Neke od nabrojanih stvari će nam vjerojatno zadavati i ozbiljnije probleme, pa ćemo ih se morati riješiti i kupiti nove.

Ako želite analizu natalne karte, prilika je da iskoristite akcije i uštedite! Javite se na mail uranovo.dijete@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci