Astro: Drastične promjene do sredine studenog 2018.

Trenutno je na nebu aktualan aspekt između Urana i Saturna. Počeo je sredinom rujna i traje do polovice studenog. Saturn simbolizira dalekosežne planove, životne strukutre, ambicije, postignuća, a Uran preokrete, promjene, buđenje svijesti, neovisnost, slobodu. Aspekt koji trenutno tvore ukazuje na to da je vrijeme promjena životnih struktura i puteva te mogući ulazak u nešto novo i nepoznato...

Priprema pa skok!

U ovoj Saturnovoj i Uranovoj igri je RIZIK. Ipak, univerzum sugerira dobro razrađen plan i strategiju, ali i konkretnu dozu hrabrosti za nove životne epohe.

To možemo tumačiti kao skok u nove projekte, ali tek nakon dobre pripreme - duže će trajati, ali neće biti potpuno bezglavo i blesavo. Rizik kao faktor svejedno ostaje, jer u konačnici ne znamo kako će biti.

Negdje će trebati preuzeti rizik i sve okrenuti naglavačke

Kod nekih će se ovaj aspekt samo aktivirati SVIJEST o želji za promjenom životnih prioriteta i ambicija pa će trebati vremena za materijalizaciju, kod drugih će se ogledati u konkretnoj akciji mijenjanja poslovnog, bračnog, duhovnog ili financijskog statusa.  

Negdje će trebati preuzeti rizik i sve okrenuti naglavačke, drugdje pak ‘samo’ korigirati neke stvari ili se pozabaviti spuštanjem ili podizanjem kriterija, negdje će biti dovoljno samo promijeniti gledište.

Pravi ljudi u pravo vrijeme

Budemo li dovoljno hrabri i otvoreni, na putu prema željenom cilju, kakav on god bio, nailazit ćemo na nove ljude, pojedince koji će naletjeti baš u pravome trenutku. No, uvijet je da zaista povjerujemo u svoje ideje i vizije. Da povjerujemo u sebe i svojih deset prstiju. I da prije svega budemo DOSLJEDNI.

To može biti promjena životnog puta, buđenje svijesti, bitna potvrda ili nešto treće. Možda nas taj netko 'samo' ohrabri, ukaže na stvari koje su nam bile pred nosom, ali nismo to prepoznali. Netko nas može potaknuti svojim primjerom, probuditi u nama nove vrijednosti ili nas jednostavno INSPIRIRATI u bilo kojem smislu.

Otpuštanje onoga što nam više šteti nego koristi

Kad naučimo vrednovati svoje ideje, otvorit će se put prema njihovu ostvarenju. Naravno, trebat će izaći iz ziheraških šina, olabaviti, otvoriti se, pustiti stvari da idu svojim tokom, vjerovati budućnosti i osluškivati univerzum.

"Budućnost ima mnoga imena. Za slabe je ona Nedostižno. Za bojažljive je Nepoznato. Za hrabre ona je ŠANSA!"- Victor Hugo

Misija ovog aspekta trebala bi biti i promjena onih dijelova karaktera koji nam više štete nego koriste. Odustajanje od ustaljenih skica i shema. Isto je i s predmetima naših želja za kojima jednostavno više nema smisla žuditi. Treba mijenjati strategiju i način.

Kako ćemo iskoristiti svoju moć?

Saturn će od veljače 2019. godine raditi konjunkciju s Plutonom. Ova dva teška planeta pratit će jedan drugog do kraja Saturnova boravka u znaku Jarca (2020. godine).

Ono što je sigurno jest da će se dosta toga mijenjati i to radikalno. Rušit će se stare strukture, granice, sistemi, vlade, države, ali i naši mali svjetovi. Također, mnogo toga bit će obojeno ekstremizmom, krajnostima, crno-bijelim gledištima - kako na osobnom planu, tako i na globalnom.

Ovaj će nas tranzit suočiti s najdublje potisnutim strahovima i kompleksima, ali nam isto tako dati priliku da istinski spoznamo vlastitu energiju i njenu moć. Ta moć može biti izrazito destruktivna i nevjerojatno konstruktivna i ljekovita. Na nama je kako ćemo je iskoristiti.

 

Ako ste zainteresirani za analizu natalne karte kod Uranovog djeteta, javite se na uranovo.dijete@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci