Astro: Došlo je vrijeme za promjene!

Situacija se zahuktava i ponovno krećemo naprijed, no u težnji za novim i razbijanjem rutine moramo pripaziti da ostanemo konstruktivni te da na umu nemamo samo svoje želje

"Da, doista, došlo je vrijeme! Svi smo bili pod velikim pritiskom i lonac na paru će eksplodirati", o energiji dana koji su pred nama govori astrolog Kaypacha iz New Paradigm Astrology Cooperative. Astrologijom se bavi više od 40 godina, a u svojim tjednim prognozama opisuje i interpretira energije što postoje unutar kolektivnog nesvjesnog te upućuje kako ih iskoristiti na najbolji način. Kaypacha kaže da smo u posljednje vrijeme imali osjećaj dužnosti i ustrajno prolazili različite izazove. Međutim, nadolazeći Mlađak u Ovnu – 16. travnja u 2.59 – rasvijetlit će je li to bilo u skladu s evolucijom naše nesvjesne duše. 

Proteklo je vrijeme bilo povoljno za objektivno sagledavanje naše životne situacije te promišljanje o svojim najdubljim željama i ciljevima. Kako 15. travnja Merkur ponovno kreće naprijed, osjećat ćemo potrebu nešto reći, posegnuti za novim i izaći iz bilo kakve rutine u koju smo upali. No, upozorava astrolog govoreći o tom drugom važnom događaju idućih dana, to sada treba učiniti bez praska, šokova i uništavanja previše toga. "Istinsko uravnoteživanje između zadovoljavanja vlastitih i tuđih potreba. Sretno!"

Izvor: https://www.youtube.…­/watch?v=S92bxo9VewU

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Preporučujemo

Ostali članci