Anđeoski savjet nadohvat ruke

Za opušteno uživanje u trudnoći i bezbrižno majčinstvo važan je holistički pristup. Stoga je i osmišljena radionica Holističko majčinstvo koja nadopunjuje tu kariku koja nedostaje u edukaciji roditelja...

Plod je udruge Najsretnija beba Hrvatska i Centra za homeopatiju i energoterapiju Biohom, gdje vjeruju da je objedinjenje uma, duha i tijela jedini put do ostvarenja harmonije majčinstva.

Radionica se održava u Zagrebu svaki tjedan od ponedjeljka do srijede. Uz stručno vodstvo baby handlerice, bioenergetičara i homeopata ostvaruje jedinstvo fizičkog i energetskog svijeta, priprema majke na stvari na koje ih nitko ne priprema, a izvor su nedoumica, zabluda i kontradiktornih savjeta.

Osigurajte si bezbolniji i lakši porođaj, liječite tijelo prirodnim homeopatskim pripravcima i meditacijom, izbjegnite kolike, naučite bebu da se sama uspava... Upoznajte svoje energetsko tijelo i spoznajte da niste same jer anđeoski savjet vam je nadohvat ruke. Više na www.najsretnijabeba.…­olisticko-majcinstvo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci