Anđeoske poruke Doreen Virtue: Vjerujte svojoj unutarnjoj mudrosti

Ovdje ste da biste svijetu dali svoj doprinos te širili ljubav i pozitivne duhovne poruke...

Što trebamo znati o ovom tjednu, doznat ćemo pomoću karta Cvjetna terapija. "Volim ove karte jer cvijeće simbolizira nas kako procvjetamo u svom punom bivanju i ljepoti", kaže Doreen Virtue, koja je za ovotjednu poruku izvukla čak pet karata.

Ovdje ste kako biste poučavali i širili pozitivne duhovne poruke

Prva karta za kontemplaciju je Vi ste duhovni učitelj. Ona govori da imate vjere u to da ste ovdje kako biste poučavali i tako širili pozitivne duhovne poruke, što se može činiti na različite načine: snimanjem videa, pisanjem knjiga, održavanjem radionica… – ovisno o tome što ste vođeni činiti.

Duhovni učitelj možete biti i na bezbroj drugih, različitih načina: kao roditelj, kao uzor mira i/ili radosti, putem svojih umjetničkih djela, kreativnosti… Druga izvučena karta – Budite pozitivni – govori da budete pozitivni u vezi s time, da ne dopustite sumnji da vas spriječi da svijetu date svoj doprinos.

Vjerujte svojoj unutarnjoj mudrosti

Drugi par zajedno izvučenih karata su Nova ideja i Mudra duša. Te dvije karte zajedno poručuju da vjerujete svojoj unutarnjoj mudrosti, da ste toliko mnogo naučili bez obzira na to koliko vam je godina jer iskustvo je vaš učitelj. Dobili ste božansko vodstvo da date svoj doprinos i to je stvorilo novu ideju.

Možda je to odgovor na vašu molitvu ako ste pitali o svojoj životnoj svrsi ili sljedećem koraku koji morate učiniti. "Bog često odgovara na naše molitve dajući nam ideje", kaže Doreen Virtue. I ako djelujemo na temelju njih, sve ispadne dobro, vrata se otvaraju pred nama, dobivamo potporu koja nam je potrebna.

Budite pozitivni

I ponovno se vraćamo na kartu Budite pozitivni – u to da možete utjecati na druge svojim duhovnim učenjem, svojom novom idejom, bez obzira na to što je posrijedi: usluga, knjiga, izum, proizvod.

Širite poruku ljubavi – prelijepa je misao točka na i ovotjedne inspiracije. Poruku ljubavi možete širiti bilo onim što radite, svojim poslom, hobijem ili volontiranjem, bilo molitvom i duhovnim radom.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci